ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προκριματικά Παγκοσμίου

Νίκη με Λιθουανία και... καλό καλοκαίρι

Η Εθνική ομάδα των ανδρών φιλοξενείται απόψε (21:45) από τη Λιθουανία και θέλει την εκτός έδρας νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Νίκη με Λιθουανία και... καλό καλοκαίρι

Στον... προθάλαμο των καλοκαιρινών διακοπών και ενώ οι εγχώριες διοργανώσεις έλαβαν τέλος, η Εθνική ομάδα των Ανδρών καλείται απόψε στις 21:45 (MEGA) στη Λιθουανία κόντρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας να πάρει το διπλό για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας την επόμενη χρονιά.

Η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου, στο -3 από τη Βοσνία, από την οποία ηττήθηκε 3-1 στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι στις 22 Μαρτίου. Αν υποθέσουμε πως οι Βόσνιοι κλείδωσαν την πρώτη θέση, τότε η Ελλάδα πρέπει να κλειδώσει τη δεύτερη κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι, αφού καραδοκεί η Σλοβακία με δύο βαθμούς λιγότερους από την ελληνική ομάδα. Στην αντίπερα όχθη, οι γηπεδούχοι Λιθουανοί βρίσκονται στο -5 από την Ελλάδα και ουσιαστικά στο αποψινό παιχνίδι παίζουν τις τελευταίες ελπίδες τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φερνάντο Σάντος δεν αποκάλυψε τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση της Πέμπτης, ωστόσο η ενδεκάδα είναι... μετρημένα κουκιά.

Ο Ορέστης Καρνέζης θα είναι στο τέρμα, οι Μανωλάς-Παπασταθόπουλος το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, οι Τοροσίδης-Χολέμπας στα άκρα της άμυνας, οι Μανιάτης, Κατσουράνης και Καραγκούνης στα χαφ και οι Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς και Γκέκας μπροστά.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Βοσνία 13 βαθμοί

2. Ελλάδα 10

3. Σλοβακία 8

4. Λιθουανία 5

5. Λετονία 4

6. Λιχτενστάιν 1

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.