ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Θέλουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κλητήρα

Νίπτει τας χείρας του ο Παπούλιας

Τις περιορισμένες αρμοδιότητες που έχει βάσει του Συντάγματος  επικαλέστηκε ο Κάρολος Παπούλιας για να δικαιολογήσει την υπογραφή που έβαλε στη θανατική καταδίκη της ΕΡΤ.

Νίπτει τας χείρας του ο Παπούλιας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχτηκε το μεσημέρι τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Συμφώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα ότι πρέπει να υπάρχει δημόσια τηλεόραση, αλλά υποστήριξε ότι  δεν έχει την ευχέρεια να αναπέμψει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

«Οφείλουμε ν' ανοίγουμε δρόμους», του απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας και υπογράμμισε ότι  η απόφαση για την ΕΡΤ αποτελεί πλήγμα για την κοινωνική συνοχή, αλλά και τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας. «Έχουμε και ένα πλήγμα στο θεσμό της δημοκρατίας, είναι υποβάθμιση του θεσμού της Προεδρίας της Δημοκρατίας, είπε, τονίζοντας πως «κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι κλητήρας που θυροκολλεί απολύσεις εργαζομένων», τόνισε.

Βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε ότι «την κυβέρνηση θα την ρίξει ο λαός και όχι οι μαριονέτες τους».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. S.Porky 16:55 12/06/2013

    Θά διαφωνήσω μέ τόν τίτλο»Νίπτει τας χείρας του ο Παπούλιας» κάποιος όταν υπογράφει, ένα νομοθετικό διάταγμα, τού δίνει κύρος, δέν μπορούμε νά μιλούμε γιά πλύσιμο χεριών, ούτε ύπάρχει καμιά δικαιολογία όσο καί άν γίνεται προσπάθεια νά τού δωθούν ελαφρυντικά.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.