ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία

Οικογενειακός φίλος παρενοχλούσε 13χρονη μέσω facebook

Συνελήφθη στη Λαμία 40χρονος για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης, μέσω facebook.

Οικογενειακός φίλος παρενοχλούσε 13χρονη μέσω facebook

Ήταν άνθρωπος του ευρύτερου οικογενειακού έως φιλικού περιβάλλοντος, γι' αυτό και η 13 χρονη μαθήτρια β' Γυμνασίου τον είχε κάνει φίλο στο facebook. Η απλή επικοινωνία όμως άρχισε να παίρνει πονηρές διαστάσεις με την πάροδο του χρόνου, σε σημείο που να ξεφεύγει από τα λογικά όρια.

Σύμφωνα με το lamiastar.gr, η μικρή κατάλαβε τον πονηρό σκοπό του 40χρονου και τον μπλοκάρισε ενώ παράλληλα έστειλε όλα τα "πονηρά" μηνύματα σε ξαδέλφη της ώστε να γνωρίζει κι άλλος την πραγματικότητα και να υπάρχουν τα αποδεικτικά στοιχεία. O 40χρονος ανησύχησε και ζητούσε από την 13χρονη να μην αναφέρει τίποτα στους γονείς της. Η 13χρονη δεν ένιωθε καλά και ζήτησε από τους γονείς της να μιλήσει σε ψυχολόγο, όπου αποκάλυψε τα πάντα. Η κατάθεση στην αστυνομία, έφερε την άμεση σύλληψη του 40χρονου, η υπόθεση του οποίου βρίσκεται σε προανάκριση, ενώ είναι υποχρεωμένος να εμφανίζεται καθημερινά στην αστυνομία.

Μέσω του υπολογιστή της 13χρονης η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος βρήκε όλη την επικοινωνία και έχει όλα τα στοιχεία για την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.