ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σάββατο 6 Ιουλίου

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στον Κήπο του Μεγάρου

Ο γνωστός τραγουδοποιός, θα παρουσιάσει στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών το Σάββατο 6 Ιουλίου, μια μοναδική μουσική παράσταση εφ’ όλης της ύλης, γεμάτη από παλιά και νέα τραγούδια που αγαπήθηκαν.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στον Κήπο του Μεγάρου

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πολύ επιτυχημένου διπλού CD «οι Άγγελοι ζουν ακόμα στη Μεσόγειο» με τη συμμετοχή σπουδαίων Ευρωπαίων καλλιτεχνών (όπως Adamo, Angelo Branduardi, Tonino Carotone, Christophe, Bernard Lavilliers, Nomadi, Maria Pilar Piluca, Quatuor Stevens, Josep Tero) αλλά & Ελλήνων καλλιτεχνών (όπως Χάρις Αλεξίου, Νίκος Αλιάγας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Χάρης Κατσιμίχας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Φίλιππος Πλιάτσικας, Διονύσης Τσακνής και Μαρία Φαραντούρη) και τη πολύ μεγάλη συναυλία το καλοκαίρι του 2012 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας με συμμετέχοντες όλους τους προαναφερόμενους καλλιτέχνες που παρακολούθησαν πάνω από 50.000 θεατές, κλείνει αυτόν τον κύκλο και παρουσιάζει μία μοναδική παράσταση εφ' όλης της ύλης. Παλιά και νέα τραγούδια από τη δισκογραφία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που αγαπήθηκαν από όλους, τραγουδήθηκαν και τραγουδιούνται πολύ και έχουν αφήσει το ίχνος τους στο ελληνικό τραγούδι.

Μαζί του η Δήμητρα Παπίου, ο κιθαριστής Παναγιώτης Μάργαρης και special guests.

INFΟ: Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 10 ευρώ (τιμή προπώλησης), Γενική είσοδος: 12 ευρώ (τιμή κατά την είσοδο). Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 7282333 και στο www.megaron.gr.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.