ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Για δύο κακουργήματα

Απολογείται ο Βίκτωρ Ρέστης στην ανακρίτρια

Τρεις μέρες μετά τη σύλληψή του ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης προσάγεται ΄σήμερα από την Ασφάλεια, όπου παραμένει κρατούμενος, στην πρόεδρο πρωτοδικών - ειδική ανακρίτρια Ρέα Kατσίβελη προκειμένου να απολογηθεί για δύο κακουργήματα (υπεξαίρεση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος ) .

Απολογείται ο Βίκτωρ Ρέστης στην ανακρίτρια

Από την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως θα κριθεί η περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου εφοπλιστή, ο οποίος αρνείται τις βαριές κατηγορίες που τον έφεραν αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη.

Ο κ. Ρέστης μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, προτίθεται να εμφανιστεί σήμερα στο ανακριτικό γραφείο αφού προηγουμένως έχει καταθέσει υπέρ του δημοσίου 5,8 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο επισφαλές και ζημιογόνο - κατά τις αρχές- δάνειο που εκταμιεύτηκε από την τράπεζα συμφερόντων του και αποτελεί τη βάση του κατηγορητηρίου.

Ο ίδιος όμως, θα διευκρινίζει ότι η κίνηση αυτή δεν σημαίνει ότι αποδέχεται τις αξιόποινες πράξεις,αντίθετα το καταβάλει προκειμένου να δείξει και εμπράκτως την πρόθεσή του να άρει τις συνέπειες του αδικήματος και στη συνέχεια θα το διεκδικήσει μέσω της δικαιοσύνης από εκείνους που θεωρεί υπαίτιους για το επίμαχο δάνειο.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι σε εξέλιξη βρίσκεται και μία ευρύτερη έρευνα από τις εισαγγελικές αρχές σχετικά με τη μαύρη τρύπα στην ίδια τράπεζα για την οποία συνεχίζεται ο έλεγχος και από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.