ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση με την ομοσπονδία των ιδιωτικών υπαλλήλων

Α.Τσίπρας: Η κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας ευνοεί τα πολυκαταστήματα

Την πεποίθηση ότι η συμφωνία κυβέρνησης-τρόικας για την καταστρατήγηση της κυριακάτικης αργίας ευνοεί τα πολυκαταστήματα και τις πολυεθνικές εξέφρασε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας, μετά τη συνάντησή του με την ομοσπονδία των ιδιωτικών υπαλλήλων.

Α.Τσίπρας: Η κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας ευνοεί τα πολυκαταστήματα

Επίσης, σημείωσε ότι η συμφωνία αυτή ζημιώνει τους εμποροϋπαλλήλους, που τους διαλύει τις εργασιακές σχέσεις και την οικογενειακή, κοινωνική και προσωπική ζωή, αλλά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που δεν μπορούν οικονομικά και λειτουργικά να αντεπεξέλθουν σ’ αυτό το μέτρο και οδηγούνται μαζικά σε «νέα λουκέτα» αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τις στρατιές των ανέργων.

Όπως είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά που λείπουν από τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους και τους νέους για να ψωνίσουν δεν είναι οι επιπλέον ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, αλλά οι σφαγιασμένοι μισθοί, οι συντάξεις και οι καταργημένες θέσεις εργασίας, εξαιτίας της συνεχιζόμενης από τη μνημονιακή κυβέρνηση εφαρμογής των μνημονίων της καταστροφής.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.