ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Εφευρήματα κομμουνιστών…

Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;

Για πολλούς λόγους.

Καταρχήν για το γεγονός ότι η κυβέρνησις των κκ Σαμαρά και Βενιζέλου, που αόκνως εργάζεται για το καλό του λαού μας, κατήγαγε σημαντική νίκη. Μετά από πολύμηνες και εξαντλητικές διαπραγματεύσεις μετά της Τρόικας, επέτυχε την πιλοτικήν μείωσιν του ΦΠΑ εις την εστίασιν, από 23% στο 13% από τις αρχές Αυγούστου. Μάλιστα ο πρωθυπουργός ανεκοίνωσε το χαρμόσυνο αυτό νέο με τηλεοπτικό του διάγγελμα. Καθότι, όπως είπε ο ίδιος, «το πήρε πάνω του» το θέμα, που ήταν μια από τις πολλές προεκλογικές δεσμεύσεις του Ζαππείου. Το γεγονός ότι αυτό έρχεται μεγάλη καθυστέρηση, έχει ημερομηνία λήξεως και θα έχει περιθωριακό αντίκτυπο στη μείωση των τιμών, αποτελεί επιχείρημα των κομμουνιστών και παραγράφεται.

Δεύτερον, η δικομματική κυβέρνησις με θάρρος και πολιτική υπευθυνότητα συνεχίζει τας απαραίτητες, δια την ανόρθωσιν της πατρίδος, μεταρρυθμίσεις και δη με το τελευταίον πολυνομοσχέδιον. Προς τον σκοπόν αυτόν, οι υπουργοί εργάζονται νυχθημερόν. Έχουν φθάσει μάλιστα να εφευρίσκουν και νέο λεξιλόγιον προκειμένου να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις των καιρών. «Κινητικότης» και «διαθεσιμότης» αντί για χυδαίες «απολύσεις». Οι δε κυβερνητικοί βουλευτές υπερβαίνουν εαυτούς και στηλιτεύουν τα φληναφήματα των κομμουνιστών εις το Κοινοβούλιον. Ο δημόσιος τομεύς επιτέλους εκσυγχρονίζεται και παίρνει τις διαστάσεις φακής. Αυτές που υποστήριζαν ανέκαθεν, μεγάλοι πολιτικοί όπως η Μάργκαρετ Θάτσερ και ο Ρόναλντ Ρέηγκαν. Μεγάλοι μεταρρυθμιστές στις χώρες τους, που απέδειξαν πόσο άχρηστες και δαπανηρές είναι οι δημόσιες υπηρεσίες. Τα περί δικαιωμάτων και δημοσίων αγαθών είναι κλασικά εφευρήματα των κομμουνιστών, και παραγράφονται.

Τρίτον, έκλεισε η μεγάλη εστία διαφθοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος, που ήταν η ΕΡΤ. Ήταν πλέον καιρός! Πέραν όλων των άλλων, όπως παρετήρησε και ο πρώην υπουργός, κ. Πάγκαλος, η ΕΡΤ μια ζωή «κομμούνιζε». Ορθότατον. Πληρώναμε εμείς, οι νομιμόφρονες πολίτες χρήματα για να βλέπουμε αισχρές, πορνοειδείς ταινίες και να ακούμε ερυθρόστροφες αναλύσεις υπέρ διαφόρων κινημάτων νεαρών αναρχικών καταληψιών. Ό,τι προσπάθειες κι αν έγιναν, στο Μέγαρο της Αγίας Παρασκευής φώλιαζαν πάντα οι μαρξισταί. Τα περί δημοκρατίας και ελευθερίας έκφρασης τα βγάζουν από το μυαλό τους οι κομμουνισταί, και παραγράφονται.

Τέταρτον, όλη η Ευρώπη θαυμάζει (ξανά) το ελληνικό έθνος δια τας δημοσιονομικάς μας επιτυχίας. Χάρη στη νέα διακυβέρνηση πετύχαμε το νέο εθνικό στόχο: το πρωτογενές πλεόνασμα. Με θυσίες όπως παλιά, τότε στο Γράμμο – Βίτσι, αλλά τα καταφέραμε. Τα περί ύφεσης, ανεργίας, μη βιώσιμου χρέους που αυξάνονται, είναι κομμουνιστική προπαγάνδα και διαγράφονται.

Με δυο λόγια όλα βαίνουν καλώς στον καλύτερο των κόσμων. Ουδεμία αιτία ανησυχίας υπάρχει.
Όλα τα άλλα, διαμαρτυρίες, απεργίες, κινήματα, δυσαρέσκειες, είναι εφευρήματα των κομμουνιστών. Και διαγράφονται. Τελεία και παύλα.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. area51gr 18:08 19/07/2013

    https://www.youtube.com/watch?v=ngF1-wJDItI

    Οι ίδιοι στο ΣΥΡΙΖΑ λένε το τι κάναν πάντα…. Και μετά αναρωτιούνται αν το κλιμα οργής, ανυπακοής και αγανάκτησης που εκφράζεται με ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ(!) «διαμαρτυρίες, απεργίες, κινήματα, δυσαρέσκειες» κτλ είναι εφευρήματα κομμουνιστών….

    Αν δει κανείς και τις προτάσεις που έγιναν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ( http://synedrio.syriza.gr/theseis.php?id=41 ) οι οποίες στηρίζονται σε κομμουνιστική πλατφόρμα, σε συνδιασμό με τις δηλώσεις πως στο ΣΥΡΙΖΑ πάντα κάνουν ότι μπορούν για να ενυσχίσουν το κλίμα οργής, ανυπακοής και αγανάκτησης, η αρθρογράφος έχει απόλυτο δίκιο που λέει πως όλα τ’ άλλα είναι ΟΝΤΩΣ ΕΦΕΥΡΗΜΑΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ!…

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.