ΠΕΡΙΕΡΓΑ

«Ανέραστη ευφυΐα»

Μάνα έβαλε αγγελία για τον παρθένο γιό της

Μια Αμερικανίδα μάνα αποφάσισε  να αναλάβει δράση όταν κατάλαβε πως ο 18χρονος παρθένος γιος, προφανώς ευφυΐα, αφού είναι φοιτητής στο Χάρβαρντ έχει προβλήματα... κοινωνικοποίησης με τα κορίτσια.

Μάνα έβαλε αγγελία για τον παρθένο γιό της

Η δαιμόνια μάνα, που ζει την Philadelphia της Pennsylvania, αποφάσισε να δημοσιεύσει αγγελία στην οποία ζητάει κοπέλα ηλικίας 19-20 ετών, να συνευρεθεί με τον μοναχογιό της και να τον μυήσει στα μυστικά του έρωτα. Κύριος στόχος της είναι να τον μετατρέψει από «φυτό» σε cool κολεγιόπαιδο.

«Ό,τι κι αν γίνει, μην τον ερωτευτείς, πρέπει να γνωρίσει κι άλλες γυναίκες στη ζωή του», τονίζει στην αγγελία της η μητέρα του 18χρονου ενώ προτείνει η προσέγγιση να γίνει «σε συναυλία, (εισιτήρια για την οποία θα έχει αγοράσει η μητέρα) και θα τον αποπλανήσει. Στη συνέχεια, θα πάρει την παρθενιά του και θα συνεχίσει να βγαίνει μαζί του αλλά λίγο μετά θα πρέπει να τον χωρίσει, έτσι ώστε να μπορέσει να γνωρίσει και άλλα κορίτσια».

Η μητέρα υπόσχεται και έξτρα οικονομικά ανταλλάγματα τα οποία βέβαια δεν αναφέρονται στην αγγελία, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:
mother_son

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.