ΕΛΛΑΔΑ

Για γέλια και για κλάματα

Ο απλήρωτος ηχολήπτης διέκοψε τη συναυλία του Μαχαιρίτσα

Οι θεατές παρακολουθούσαν έκπληκτοι τον διάλογο, ενώ ακούστηκαν και οι κάποιες φωνές διαμαρτυρίας.

Ο απλήρωτος ηχολήπτης διέκοψε τη συναυλία του Μαχαιρίτσα

Η ασφυξία που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση οδηγεί συχνά κάποιους να αντιδρούν με απρόβλεπτο τρόπο, προκειμένου να διεκδικήσουν τα χρήματά τους.

Κ'άτι τέτοιο φαίνεται ότι συνέβη και στη διάρκεια συναυλίας που έδωσε πριν λίγες μέρες στο Μαρκόπουλο Αττικής ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Ενώ η συναυλία βρισκόταν σε εξέλιξη και ο κόσμος διασκέδαζε, ξαφνικά διακόπηκε ο ήχος. Η αιτία δεν ήταν κάποιο τεχνικό πρόβλημα αλλά ο απλήρωτος ηχολήπτης, ο οποίος «κατέβασε ρολά» ή για να είμαστε ακριβείς έκλεισε την κονσόλα!

Ακολούθησε διάλογος ανάμεσα στον έκπληκτο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον απλήρωτο ηχολήπτη, τον οποίο ο τραγουδιστής προσπαθούσε να πείσει να επαναφέρει τον ήχο προκειμένου να συνεχιστεί η συναυλία.

Ηχολήπτης: Εμένα μου δώσανε εντολή να κόψω τον ήχο και τον έκοψα...

Λ. Μαχαιρίτσας: Έχεις απόλυτο δίκιο, έλα μετά βρες με, να μην πληρωθώ εγώ να πληρωθείς εσύ, αλλά η συναυλία να κοπεί στη μέση έτσι και λέγοντας μέσα σε όλο αυτό τον κόσμο ό,τι έχει γίνει... Είσαι καλά; Είσαι επαγγελματίας;

Οι θεατές παρακολουθούσαν έκπληκτοι τον διάλογο, ενώ ακούστηκαν και οι κάποιες φωνές διαμαρτυρίας. Μετά από λίγη ώρα η κατάσταση ομαλοποιήθηκε και η συναυλία ολοκληρώθηκε κακήν κακώς...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: Ο απλήρωτος ηχολήπτης διέκοψε τη συναυλία του Μαχαιρίτσα - Inside News! - Inside News! 25/07/2013

    […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >> Πηγή: Matrix.GR | Αποκλειστικές ειδήσεις, ενημέρωση, αναλύσεις, παραπολιτικά […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.