Neo

Ο Σόιμπλε και οι ...κατσίκες στη Λάρισα

Με τον δικό του, λαρισαϊκό και απολύτως ...γλαφυρό τρόπο, περιέγραψε τα μπρος πίσω και τις συνεχείς απειλές του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βολφγκανγκ Σόιμπλε για το αν, πότε και υπό ποιες προϋποθέσεις θα πάρουμε την –κάθε- επόμενη δόση, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.

Ο Σόιμπλε και οι ...κατσίκες στη Λάρισα

«Οι κατσίκες στα μέρη μου, ακούνε ''Σόιμπλε'' και τους κόβεται το γάλα. Πας να τις αρμέξεις το πρωί και δεν έχουν γάλα, γιατί σου λένε, αν δεν έρθει η δόση, πού θα βρει λεφτά τούτος εδώ να μας ταΐσει...», ακούστηκε να λέει σε πηγαδάκι με κοινοβουλευτικούς συντάκτες στη Βουλή.

Ο ίδιος πάντως, και δημοσίως δεν αποφεύγει, σε άλλο ύφος ασφαλώς να στέλνει μηνύματα εντός και εκτός Ελλάδας, σε υπουργούς και εταίρους μας. Στους μεν πρώτους, ή πάντως όσους υπουργούς έχουν δεσμεύσεις που σχετίζονται με το πρόγραμμα Οικονομικής Πολιτικής να προσπαθούν να ανταποκρίνονται εντός των χρονικών προθεσμιών και αποτελεσματικά ώστε να μη δίνονται οι απαραίτητες ‘λαβές’ σε εκείνους που είναι έτοιμοι να ασκήσουν κριτική με το παραμικρό για τα πεπραγμένα της χώρας, στους δε εταίρους μας «να είναι πιο προσεκτικοί όταν κάνουν δηλώσεις», γιατί δημιουργούν κακή εικόνα σε ό,τι αφορά την Ελλάδα...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.