ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Κοζάνη

Συνελήφθη 27χρονος σεσημασμένος κακοποιός

Ένας 27χρονος κακοποιός, «φορτωμένος» με αρκετές κατηγορίες συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης, έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη, στην περιοχή Νεράιδα της Κοζάνης.
Συνελήφθη 27χρονος σεσημασμένος κακοποιός

Ο αλβανικής υπηκοότητας, καταζητείτο από τις ανακριτικές αρχές της Αμαλιάδας για «ληστεία κατά συναυτουργία», «απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία», «απόπειρα ληστείας», «απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία με πρόθεση», «απλή συνέργεια σε απόπειρα ληστείας», «εγκληματική οργάνωση» και «οπλοκατοχή», πράξεις που έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας κατά το τελευταίο 6μηνο.

Ο 27χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή να εργάζεται ως βοσκός σε κτηνοτροφική μονάδα χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν, επίσης, τους δύο Έλληνες ιδιοκτήτες της μονάδας, έναν 54χρονο κι έναν 46χρονο, για παράνομη απασχόληση.

Μάλιστα, ο Αλβανός, αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών, τράπηκε σε φυγή και εκμεταλλευόμενος το δύσβατο και τη βλάστηση της περιοχής, κρύφτηκε προσωρινά, αλλά στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη, αντιστεκόμενος σθεναρά.

Σε βάρος του 27χρονου, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα, εκκρεμεί, εξάλλου, απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.