ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Σάββατο 20 του μήνα στην Τεχνόπολη

6th Athens Hip Hop Festival

Το Σάββατο 20 Ιουλίου το ετήσιο ραντεβού ανανεώνεται για έκτη φορά στην Τεχνόπολη. Στο 6th Athens Hip Hop Festival οι καλλιτέχνες θα είναι πολλοί, ενώ στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα γίνει και ο διαγωνισμός breakdance, το καθιερωμένο Battle Of Athens.

6th Athens Hip Hop Festival

«Προπάτορες» και καινούργιοι, ψημένοι και νέοι, πολυδιάστατοι και δυναμικοί, ραψωδοί και DJs, θα διασταυρώσουν τα τραγούδια τους ακολουθώντας το ένστικτό τους. Άλλωστε από τη σκηνή του Athens Hip Hop Festival έχουν περάσει οι καλύτεροι του hip hop. MCs που παρασύρουν, χορευτές breakdance που ακροβατούν, ρίμες που ξαφνιάζουν, χορογραφίες σαν εκρήξεις και αδρεναλίνη στο κόκκινο δίνουν το στίγμα του.

Ο Ευθύμης, των Terror X Crew και των μετέπειτα Αρτέμης-Ευθύμης, ανοίγει ...πόλεμο με το νέο του δίσκο. Μαζί του οι Στίχοιμα με καινούργια εκρηκτικά τραγούδια και εμφάνιση που θυμίζει διαδήλωση. Ο Hatemost από τους Βηταπείς με τους Επίλεκτους που συνδυάζουν την ποίηση με την καθημερινή μάχη για την αλήθεια. Ο Pryrosun και ο Q.B.Mix με καινούργια και δοκιμασμένη σε περιοδείες δουλειά τους που θα δώσουν άλλη διάσταση στο live. Ο Freestyle από τους Arsonists που ξεκίνησε από το Μπρονξ και βρήκε συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και κυρίως στην Ευρώπη, αποδεικνύοντας ότι η ζωή έχει εκπλήξεις όταν είσαι freestyle. O κλασικός και απρόβλεπτος Υποχθόνιος που θα προκαλέσει και θα μοιράσει αγάπη και μίσος. O Anser από τους Flowjob που θα δώσει τους δικούς του ορισμούς για το hip hop. Και οι «φρέσκοι» Wrongface που θα αποκαλύψουν τη μουσική τους ταυτότητα.

Το Battle Of Athens 2013 αναμένεται να εξελιχθεί, με την καθοδήγηση του -με διεθνή πείρα- Τόλη Αριστείδου, σε μια μάχη σώμα με σώμα με τις οκτώ καλύτερες ομάδες breakdance σ' ένα διαγωνισμό που θα μοιάζει με αυθεντική κόντρα του δρόμου. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Sifu Versus.

INFO:  Τιμές εισιτηρίων : 12 ευρώ προπώληση, 15 ευρώ ταμείο. Προπώληση (από 20/6/2013): Public (Σύνταγμα, Mall Μαρούσι, Γλυφάδα, Πειραιάς, Metro Mall Άγιος Δημήτριος), www.viva.gr τηλέφωνο 13855, Τεχνόπολις (Πειραιώς 100).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.