ΚΟΣΜΟΣ

Η γέννηση ενός γλυκού πειρασμού

Δείτε τη νέα τρέλα της Νέας Υόρκης!

Γιατί σχηματίζουν ουρές οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης έξω από το αρτοποιείο του Ντομινίκ Ανσέλ 2 ώρες πριν ανοίξει το κατάστημα; Μα φυσικά για το cronut!

Δείτε τη νέα τρέλα της Νέας Υόρκης!

Ένας απολαυστικός συνδυασμός κρουασάν και ντόνατ, ένα γλυκό που φτιάχνεται με ζύμη, που μοιάζει με εκείνη του κρουασάν και λίγο με του ντόνατ, με γέμιση κρέμας και σε σχήμα δακτυλίου -που σερβίρεται με επικάλυψη, έχει αναστατώσει τη ζωή των κατοίκων της Νέας Υόρκης.

Ο αρτοποιός-ζαχαροπλάστης Ντομινίκ Ανσέλ δεν θα μπορούσε να φανταστεί την επιτυχία, που θα είχε το γλυκό, που ο ίδιος λάνσαρε στην αγορά. Ουρές λιχούδηδων Νεοϋορκέζων κάνουν την εμφάνισή τους 2 ώρες πριν ο Ανσέλ ανοίξει το μαγαζί του.

Ο ίδιος κατάφερε και καταχώρησε ως tradeark το προϊόν του, το οποίο πωλείται αποκλειστικά στον φούρνο του, προς την «αλμυρή» τιμή  των 5 δολαρίων, ενώ σύμφωνα με τους κανόνες, που έχει ορίσει, κάθε πελάτης δικαιούται μόνο 2 cronut.

Ήδη πολλά ζαχαροπλαστεία στην Νέα Υόρκη, έχουν κυκλοφορήσει παραλλαγές της πατέντας του cronut. Άντε και στην Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.