ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Συμπληρωματική κατηγορία

Νέοι λογαριασμοί του Ρέστη με τη Δικαιοσύνη

Αντιμέτωπος με την ανακρίτρια που τον προφυλάκισε θα ξαναβρεθεί μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης.

Νέοι λογαριασμοί του Ρέστη με τη Δικαιοσύνη

Ο κατηγορούμενος ενώ ήταν ήδη έγκλειστος στις φυλακές του Κορυδαλλού παρέλαβε νέα κλήση από την πρόεδρο πρωτοδικών Ρέα Κατσιβέλη.

Έτσι, σήμερα το πρωί ως κρατούμενος πλέον θα μεταχθεί από την 6η πτέρυγα των φυλακών στα δικαστήρια της Ευελπίδων, προκειμένου να του απαγγελθεί συμπληρωματική κατηγορία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο κ. Ρέστης καλείται να απολογηθεί για ένα ακόμα δάνειο, ύψους περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ, που εκταμιεύθηκε από την τράπεζα συμφερόντων του FBB και φέρεται ότι κατέληξε σε λογαριασμούς δικών του επίσης συμφερόντων . Ο κ. Ρέστης αφού λάβει γνώση των συμπληρωματικών στοιχείων της δικογραφίας αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του .

Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη φορά που κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του για δάνειο 5,8 εκατομμυρίων ευρώ, εκείνο αν και αρνείται την πράξη της υπεξαίρεσης , εν τούτοις επέστρεψε και μάλιστα μαζί με τους τόκους 6,2 εκατομμύρια ευρώ στον εκκαθαριστή της FBBank. Η κίνησή του αυτή όμως, όπως αποδείχθηκε, δεν στάθηκε αρκετή για να τον κρατήσει εκτός της φυλακής . Και τώρα καλείται να απολογηθεί για ένα ακόμα δάνειο ,ενώ είναι σε εξέλιξη και ευρύτερη έρευνα της Εισαγγελίας Διαφθοράς και για άλλα δάνεια, που θεωρούνται ύποπτα από τις δικαστικές αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Β. Ρέστης , ο οποίος αρνείται τα κακουργήματα που τον βαρύνουν (υπεξαίρεση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος ) έχει καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης , η οποία θα κριθεί εντός των ημερών από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.