ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Εισαγγελική παρέμβαση για την ανάρτηση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ

Αλλάζει τροπή η υπόθεση, που ξεκίνησε με την ανάρτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Καραγιάννη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Φάκου διέταξε  κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο, πρόσκλησης σε τέλεση κακουργηματικών πράξεων.

Εισαγγελική παρέμβαση για την ανάρτηση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Φάκου διέταξε  κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο, πρόσκλησης σε τέλεση κακουργηματικών πράξεων.

Νωρίτερα η ανάρτηση του κ. Καραγιάννη προκάλεσε την έντονη αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

«Πέτρες και ρόπαλα τον Σεπτέμβριο»

Ο κ. Καραγιάννης στο μήνυμά του έγραψε: «...Και μη ξεχνάτε... αυτόν τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία...».

Το κυβερνών κόμμα σε ανακοίνωσή του καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να διαγράψει το στέλεχος του κόμματός του, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα πως ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει τον Σεπτέμβριο να προκαλέσει γενικευμένη αναταραχή και αναστάτωση προκειμένου να αποσταθεροποιήσει την πορεία της χώρας προς την έξοδο από την κρίση.

«Σε αυτή την κατεύθυνση ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχός του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Καραγιάννης, προετοιμάζεται και καλεί τους συντρόφους του να κάνουν το ίδιο, συλλέγοντας πέτρες, ρόπαλα, μάρμαρα, σίδερα, τούβλα, καδρόνια και αναπτήρες» σημειώνει η ΝΔ.

Σε αντίθεση περίπτωση, επισημαίνει η «Συγγρού», ο κ. Τσίπρας είναι ο ίδιος που τον υποκινεί και τον κατευθύνει.

«Η γαλάζια μονταζιέρα»

Απαντώντας, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ ότι, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα μεγάλα προβλήματα, όπως οι κατασχέσεις και οι απολύσεις.

«Είναι προφανές ότι η γαλάζια μονταζιέρα ρετάρει, όπως και η κυβέρνηση, γι' αυτό και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τις κατασχέσεις σπιτιών, τις αθρόες απολύσεις και την καταστροφική πολιτική του μνημονίου», αναφέρει η «Κουμουνδούρου».

Παπαμιμίκος: Ο Τσίπρας καλύπτει τον Καραγιάννη

Ο Γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας καλύπτει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όχι μόνο δεν τον διώχνει, αλλά ζητάει και τα ρέστα. Και μετά αναρωτιέται γιατί τον λέμε ακραίο», τόνισε ο κ. Παπαμιμίκος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.