ΕΛΛΑΔΑ

Αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παιδοκτονία

Προφυλακίστηκαν η «Μήδεια» και η μητέρα της

H 20χρονη μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό την περασμένη Δευτέρα σε χωματερή των Λεχαινών Ηλείας, όπως και η 44χρονη γιαγιά του κρίθηκαν προφυλακιστέες, έπειτα από την απολογία τους στον ανακριτή.

Προφυλακίστηκαν η «Μήδεια» και η μητέρα της

Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον ανακριτή Αμαλιάδας και μετά την απολογία τους αποφασίστηκε να οδηγηθούν στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού. Η 20χρονη και η 44χρονη μητέρα της, αντιμετωπίζουν, κατά περίπτωση, τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παιδοκτονίας.

Την ίδια στιγμή οι λεπτομέρειες για το φρικιαστικό έγκλημα σοκάρουν. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η 20χρονη μητέρα πέταξε το νεογέννητο βρέφος στα σκουπίδια για να αποφύγει την οργή τόσο του συζύγου της όσο και του πατέρα της, γιατί αυτό προερχόταν από εξωσυζυγική σχέση της με έναν ομοεθνή της, που διέμενε στην περιοχή του Ηρακλείου.

Το φρικιαστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε από έναν ρακοσυλλέκτη, ο οποίος εντόπισε το άψυχο κορμί του μωρού στους λόφους των σκουπιδιών.

Η 20χρονη γέννησε στην τουαλέτα του σπιτιού και η 44χρονη μητέρα της έκοψε με ψαλίδι τον ομφάλιο λώρο. Η 44χρονη μάνα, ρωτώντας την κόρη της τι είχε συμβεί, έμαθε τότε για την σχέση που είχε η 20χρονη στην Κρήτη, το διάστημα που έμεναν εκεί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.