ΚΟΣΜΟΣ

Ειρωνείες τουρκικών μέσων για τα ληγμένα προϊόντα

«Η Ελλάδα ξεπέρασε την ημερομηνία λήξης της»

Με σκωπτικό τρόπο υποδέχθηκαν τα τουρκικά ΜΜΕ την απόφαση του ελληνικού υπουργείου Ανάπτυξης να επιτρέψει την διάθεση ληγμένων προϊόντων στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

«Η Ελλάδα ξεπέρασε την ημερομηνία λήξης της»

Η εφημερίδα Μιλιέτ παραθέτει σχετικό ρεπορτάζ με τίτλο «Η Ελλάδα ξεπέρασε την ημερομηνία λήξης της» και παρακάτω αναφέρει πως «η χώρα δεν κατάφερε να ξεφύγει από την οικονομική κρίση και προσπαθεί να βρει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα του κόσμου. Μία από αυτές τις λύσεις είναι πως τα σούπερ μάρκετ θα μπορούν να έχουν στα ράφια τους προϊόντα στα οποία θα έχουν περάσει οι ημερομηνίες λήξης τους. Τα μπαγιάτικα προϊόντα θα πωλούνται φθηνότερα. Έτσι η γειτονική χώρα πέταξε στο καλάθι σκουπιδιών την ημερομηνία λήξης τους».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Χουριέτ, αναφέροντας πως «Στην Ελλάδα που χιλιάδες άνθρωποι δεν αντέχουν στις συνθήκες τις οικονομικής κρίσης, αποφασίσθηκε η διάθεση των ληγμένων προϊόντων στα σούπερ μάρκετ για να μπορούν να τα αγοράζουν σε φθηνότερες τιμές. Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως η ημερομηνία λήξης θα έχει συγκεκριμένο όριο τριών μηνών».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.