ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σάλκε-ΠΑΟΚ 1-1

Με Στοχ για το σεντόνι ο ΠΑΟΚ

Με την γκολάρα του Στοχ ο ΠΑΟΚ πήρε 1-1 από την Σάλκε και ελπίζει σε πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Με Στοχ για το σεντόνι ο ΠΑΟΚ

Το εκπληκτικό γκολ του Μίροσλαβ Στοχ στο 73ο λεπτό, με μακρινό σουτ, διαμόρφωσε το 1-1 στην έδρα της Σάλκε και δίνει στον ΠΑΟΚ δικαίωμα στην ελπίδα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η Σάλκε εκμεταλλεύτηκε την κακή εικόνα του Δικεφάλου στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με τον Φαρφάν στο 32ο λεπτό. Ωστόσο, η ελληνική ομάδα μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο και σε συνδυασμό με τις καίριες αλλαγές του Στέφενς, έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της. Στο 73' ήρθε και το πολυπόθητο γκολ με τον Σλοβάκο να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Το κακό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι πηγαίνει στη ρεβάνς της επόμενης Τρίτης χωρίς κόσμο, αφού λόγω τιμωρίας από την περσινή σεζόν η Τούμπα θα είναι ξανά άδεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δικέφαλος του Βορρά έχει μόλις μία ήττα στα 12 τελευταία εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η τελευταία φορά που έχασε ήταν στις 21 Οκτωβρίου του 2010 από τη Βιγιαρεάλ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σάλκε: Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Ματίπ, Χόβεντες, Φουκς, Χέγκερ (77' Γκορέτσκα), Τζόουνς, Φαρφάν (87' Πούκι), Μέγιερ (69' Κλέμενς), Ντράξλερ, Σαλαϊ

ΠΑΟΚ : Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Λίνο, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας (90+ Ολίσε), Λόρενς (61'Κάτσε), Στοχ, Σαλπιγγίδης (61' Αθανασιάδης

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: Με Στοχ για το σεντόνι ο ΠΑΟΚ - Inside News! - Inside News! 22/08/2013

    […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >> Πηγή: Matrix24.GR | Αποκλειστικές ειδήσεις, παραπολιτικά. […]

  2. Pingback: Η μεγάλη ώρα του ΠΑΟΚ - Inside News! - Inside News! 21/08/2013

    […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >> Πηγή: Matrix24.GR | Αποκλειστικές ειδήσεις, παραπολιτικά. […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.