ΕΛΛΑΔΑ

Με καθυστέρηση και για λίγους

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για Κοινωνικό Τουρισμό

Αρχίζει σήμερα η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού που θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά από τον ΟΑΕΔ και αφορούν 6αήμερες διακοπές σε περιοχές όλης της Ελλάδας, από τις 16 Σεπτεμβρίου της τρέχουσας χρονιάς έως και τις 31 Ιουλίου του επόμενου έτους.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για Κοινωνικό Τουρισμό

Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε 110.000 δικαιούχους και πρόκειται να δαπανηθούν 10.000.000 ευρώ για τη λειτουργία τους.

Πρόκειται για πολύ λιγότερους δικαιούχους, αφού το 2011, τελευταία χρονιά που πραγματοποιήθηκαν τα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ) που μετέπειτα καταργήθηκε, αφορούσαν 570.000 δικαιούχους και τότε είχε δαπανηθεί κονδύλι ύψους 82.500.000 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, τα νέα προγράμματα αφορούν εργαζόμενους και άνεργους που έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης στο site του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) από σήμερα μέχρι και τη 10η Σεπτεμβρίου, έως τις 12 το μεσημέρι

Αντίστοιχη ηλεκτρονική αίτηση θα πρέπει να υποβάλλουν και οι πάροχοι (πχ ξενοδόχοι) που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, επίσης από σήμερα μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.