ΕΛΛΑΔΑ

Σε διαρκές πένθος η οικογένειά του

Συγκλονιστική εξομολόγηση του Νίκου Γκάνου

Ο Νίκος Γκάνος, γνωστός τραγουδιστής της ελληνικής dance σκηνής εξομολογείται τις δραματικές στιγμές που έζησε αυτός και η οικογένειά του που ξεκληρίστηκε μέσα σε 3 χρόνια.

Συγκλονιστική εξομολόγηση του Νίκου Γκάνου

Όπως ο ίδιος δηλώνει στο περιοδικό ΟΚ, έχασε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα δύο αδέλφια και τον πατέρα του.

Το σπίτι βρισκόταν σε διαρκές πένθος, δήλωσε χαρακτηριστικά ο 30χρονος τραγουδιστής.

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν στα 14 μου έχασα την κατά δυο χρόνια μεγαλύτερη αδερφή μου, Μαρία. Ήταν ο πρώτος θάνατος στην οικογένεια και μας συγκλόνισε καθώς ήταν εντελώς απρόσμενο. Θυμάμαι, είχα πάει σε ένα πάρτι και με πήραν τηλέφωνο για να πάμε στο νοσοκομείο. Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ αυτές τις ώρες», λέει στο περιοδικό ΟΚ.

Για να συνεχίσει: «Μερικούς μήνες μετά, ακολούθησε ο θάνατος του αδερφού μου, Γιάννη, κι ένα χρόνο μετά του πατέρα μου».

«Έχω εξοικειωθεί με τον θάνατο και με την ιδέα ότι κάποιον που αγαπώ μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να τον χάσω», λέει και καταλήγει μιλώντας για το πώς ήταν να ζει σε ένα σπίτι με ένα διαρκές πένθος.

«Ομολογώ ότι για ένα μεγάλο διάστημα το σπίτι αυτό ήταν το σπίτι του τρόμου για εμένα. Ακολουθώντας την παράδοση – που δεν ξέρω τελικά πόσο βοηθάει τους ανθρώπους που χάνουν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο – έμενα σε έναν χώρο όπου οι καθρέφτες ήταν καλυμμένοι με πανιά και υπήρχαν παντού φωτογραφίες των αγαπημένων μας, δίπλα σε καντήλια που ήταν μέρα νύχτα αναμμένα. Είχα έναν χρόνο να ακούσω μουσική ή να δω τηλεόραση. Όλο αυτό, όπως καταλαβαίνεις, έκανε το κλίμα στο σπίτι πολύ βαρύ και έχω καταλήξει ότι δεν μας βοήθησε να ξεπεράσουμε τον πόνο. Το πρώτο διάστημα θυμάμαι, έβλεπα την αδελφή μου στον ύπνο μου και ξυπνούσα κλαίγοντας γιατί συνειδητοποιούσα ότι είναι όνειρο και δεν θα την ξαναδώ».

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.