ΕΛΛΑΔΑ

Ανέβαλλε τη συνέλευσή της η ΟΛΜΕ

Στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης η πορεία της ΑΔΕΔΥ

Πανδημοσιοϋπαλληλικό συλλαλητήριο με στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου, συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 12:00 το μεσημέρι και πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, πραγματοποιεί  σήμερα η ΑΔΕΔΥ.

Στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης η πορεία της ΑΔΕΔΥ

 

Αυτή την ώρα αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαιδεύσεως (ΟΛΜΕ ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), έχει συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Στις 13.30 η πορεία της ΑΔΕΔΥ φτάνει στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Στις 12.00 πραγματοποιείται η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος. Συμμετέχουν και οι συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ που ανέστειλαν προσωρινά τη συνέλευσή τους και θα τη συνεχίσουν μετά το πέρας της πορείας.

Κατά την κοινή σύσκεψη των Οργανώσεων του Δημοσίου που συμμετέχουν στην ΑΔΕΔΥ,  αποφασίστηκε «η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων κατά των πολιτικών των Μνημονίων και της μονόπλευρης λιτότητας».

Το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ θα συνεδριάσει την Παρασκευή προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον των κινητοποιήσεων κατά τον Σεπτέμβριο σε ολόκληρο το χώρο του Δημοσίου.

Κρίσιμες συνεδριάσεις σε ΟΛΜΕ – ΔΟΕ

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ – που καλεί τους καθηγητές να συμμετάσχουν μαζικά στην σημερινή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ - συνεδριάζει σήμερα, ώστε  να καθορίσει το εύρος και τη διάρκεια των απεργιακών της κινητοποιήσεων.

Η ΟΛΜΕ  κάνει γνωστό ότι τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις με ομοσπονδίες και συνδικάτα του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, με σκοπό τον συντονισμό κινητοποιήσεων αλλά συναντήσεων με τις ομοσπονδίες γονέων όλης της χώρας.

Τέλος στις 11 Σεπτεμβρίου και πρώτη ημέρα του νέου σχολικού έτους προτείνεται να αναγνωσθεί επιστολή του ΔΣ της ΟΛΜΕ σε γονείς και μαθητές κατά τον αγιασμό των σχολείων και να οργανωθούν μετά τον αγιασμό, με πρωτοβουλία των ΕΛΜΕ και των συλλόγων διδασκόντων, συναντήσεις με γονείς και μαθητές.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.