Neo

Το «μυστικό δείπνο» του Άσμουσεν

Ένα … power dinner με την αφρόκρεμα του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας, στο εστιατόριο Ιθάκη της Βουλιαγμένης, απουσία πολιτικών, θα έχει το στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Γιέρκ Άσμουσεν.

Το «μυστικό δείπνο» του Άσμουσεν

Σύμφωνα με δημοσιεύματα όχι του εγχώριου, αλλά του ξένου τύπου, το δείπνο θα γίνει σε πολύ στενό κύκλο, με όλα τα χαρακτηριστικά που οι Αγγλοσάξονες αποκαλούν «power dinner». Το  παραθέτουν οι κ. κ. Ζανιάς και Τουρκολιάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, αντίστοιχα και θα συμμετέχουν οι  Μιχάλης Τσάμαζ, Πρόεδρος ΟΤΕ (θυγατρική της Deutsche Telecom), Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος (Εφοπλιστής και Πρόεδρος του Costa Navarino), Δημήτρης Μαντζούνης της ALPHA BANK, Θεόδωρος Βενιάμης, Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Ευάγγελος Μυτιληναίος, Πρόεδρος του Βιομηχανικού Ομίλου και Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Chipita.

Και όπως αναφέρει το Reuters, κοινό χαρακτηριστικό όλων των καλεσμένων είναι η ανθεκτικότητα και εξωστρέφεια των επιχειρήσεών τους αλλά και ο ρόλος που θα κληθούν να παίξουν την επόμενη μέρα στο ημί – κατεστραμμένο ήδη ελληνικό επιχειρείν.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.