ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα δεδομένα στον ΣΥΡΙΖΑ

Φτιάχνουν τάση οι «ΠΑΣΟΚογενείς»

Τη δημιουργία τάσης στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν τα στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και την επόμενη Τρίτη, 27 Αυγούστου, θα δώσουν συνέντευξη Τύπου προκειμένου να παρουσιάσουν την πολιτική πρωτοβουλία τους.

Φτιάχνουν τάση οι «ΠΑΣΟΚογενείς»

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Σημειωτέον ότι μετά την απόφαση του ιδρυτικού Συνεδρίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι συνιστώσες αυτοδιαλύονται αλλά συνεχίζουν να επιτρέπονται οι εσωκομματικές τάσεις -αρκεί αυτές να μην έχουν αυτόνομη οργανωτική δομή και να μη λειτουργούν σαν «κόμμα μέσα στο κόμμα».

Έτσι, οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν να συγκροτήσουν τη δική τους εσωκομματική τάση και ανακοίνωσαν ότι στο ξενοδοχείο Τιτάνια, στις 27 Αυγούστου, θα δώσουν συνέντευξη Τύπου με θέμα «Δημοσιοποίηση τάσης στον ΣΥΡΙΖΑ». Την εισήγηση θα παρουσιάσει, όπως όλα δείχνουν, ο άτυπος επικεφαλής των «ΠΑΣΟΚογενών», Αλέξης Μητρόπουλος και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πολιτική πρωτοβουλία συμμετέχουν όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, πλην της Σοφίας Σακοράφα που έχει διαχωρίσει ευθύς εξαρχής τη θέση της από τους «ΠΑΣΟΚογενείς». Το «παρών» στη νέα τάση δίνουν, εκτός του Αλέξη Μητρόπουλου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, οι βουλευτές Γιάννης Μιχελογιαννάκης και Δημήτρης Τσουκαλάς, αλλά και ο πρώην υπουργός Αντώνης Κοτσακάς, όπως και ο συνταγματολόγος Κώστας Χρυσόγονος.

Αναλυτικά, την ιδρυτική διακήρυξη της νέας εσωκομματικής τάσης του ΣΥΡΙΖΑ υπογράφουν οι παρακάτω:

Βουτσάς Τάσος
Κλαδευτήρας Χρήστος
Κοτσακάς Αντώνης
Κοτσάκη Έφη
Κουρουπλής Παναγιώτης
Μητρόπουλος Αλέξης
Μιχελογιαννάκης Γιάννης
Πανταζής Στάθης
Πετράκη Μαρία
Στάμος Αδάμ
Σταυροπούλου Ράνια
Τσουκαλάς Δημήτρης
Τσουκαλάς Κώστας
Χρυσόγονος Κώστας

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.