ΕΛΛΑΔΑ

Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς…

Άφαντος ο υπαρχηγός – Εξαφανίζει στοιχεία

Κρύβεται ο  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, υπαρχηγός της «εγκληματικής οργάνωσης» σύμφωνα με το κατηγορητήριο, Χρήστος Παππάς. Εάν δεν συλληφθεί μέχρι το βράδυ, θα πρέπει να ζητηθεί άρση της βουλευτικής του ασυλίας για να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Άφαντος ο υπαρχηγός – Εξαφανίζει στοιχεία

Από χθες αναζητούν οι αστυνομικές αρχές το Νο 2 της εγκληματικής – φασιστικής οργάνωσης, προκειμένου να συλλάβουν. Εάν ο Χρήστος Παππάς, που προκλητικός μέχρι εχθές το μεσημέρι έβγαινε στα ραδιόφωνα και δήλωνε πως δεν κρύβεται, δεν συλληφθεί ή δεν παραδοθεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες, τότε θα πρέπει να ζητηθεί η άρση της βουλευτικής του ασυλίας από τη Βουλή και στη συνέχεια να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Η αστυνομία των αναζητεί  τόσο στο σπίτι του στην Αθήνα όσο και σε διάφορες επαρχιακές πόλεις, ο Χρήστος Παππάς παραμένει άφαντος.

Άνθρωποι  που γνωρίζουν καλά πως λειτουργούν οργανώσεις τύπου Χρυσής Αυγής επισημαίνουν ότι ο υπαρχηγός κρύβεται  προκειμένου να οργανώσει την επόμενη ημέρα και τις επόμενες κινήσεις της Χρυσής Αυγής. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να εξαφανίζει στοιχεία, όπως έκαναν οι τρεις συλληφθέντες αργά χθες το βράδυ, στη Λούτσα.

Παράλληλα ο Χρήστος Παππάς είναι αυτός που στην πράξη αναλαμβάνει χρέη αρχηγού -όσο ο Νίκος Μιχαλολιάκος παραμένει υπό κράτηση- και δίνει πλέον εντολές στα «ελεύθερα» στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.