ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με περισσότερες από 200 ταινίες

Αρχίζουν οι Νύχτες Πρεμιέρας

Το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, ανοίγει τις πύλες του στις 18 Σεπτεμβρίου.

Αρχίζουν οι Νύχτες Πρεμιέρας

Το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας, ανανέωσε και φέτος το ραντεβού του με το σινεφίλ κοινό, και με την υποστήριξη του ΟΤΕ ανοίγει τις πύλες του στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 με την ταινία «Frances Ha» του Νόα Μπάουμπαχ, που ενθουσίασε φέτος το Βερολίνο, και συνεχίζει με περισσότερες από 200 ταινίες.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας έχει αποτελέσει πλατφόρμα ποιοτικών ταινιών από τον ανεξάρτητο αμερικανικό, ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο κινηματογράφο έχοντας συγκεντρώσει περισσότερους από 50.000 θεατές. Το Φεστιβάλ δίνει τη δυνατότητα στους κινηματογραφόφιλους να ενημερώνονται για όλες τις τάσεις του μοντέρνου κινηματογράφου και να παρακολουθούν πρώτοι τις ταινίες που αναμένεται να γίνουν μεγάλες επιτυχίες.

Ο ΟΤΕ δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις της 7ης Τέχνης να ζήσουν από κοντά μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία στις Νύχτες Πρεμιέρας, που πλέον αποτελούν κινηματογραφικό θεσμό. Οι Νύχτες Πρεμιέρας ρίχνουν αυλαία στις 29 Σεπτεμβρίου 2013 με την ταινία “La Vie d’ Adele” του Αμπντελαντίφ Κεσίς, που απέσπασε το Χρυσό Φοίνικα το Μάιο στο Φεστιβάλ Καννών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις ταινίες που θα προβληθούν μπείτε στο www.aiff.gr.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.