ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

«Πυρετός» συσκέψεων και καταθέσεων στον Άρειο Πάγο

Μάρτυρες-«κλειδιά» δίνουν στοιχεία «φωτιά» για τη Χρυσή Αυγή

Ξετυλίγεται το κουβάρι της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής ενώ έντονη κινητικότητα παρατηρείται στον Άρειο Πάγο.

Μάρτυρες-«κλειδιά» δίνουν στοιχεία «φωτιά» για τη Χρυσή Αυγή

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε  υπό καθεστώς άκρας μυστικότητας και δεύτερος μάρτυρας-κλειδί με την κωδική ονομασία «Α1» στον αντιεισαγγελέα Χαράλαμπο Βουρλιώτη, ο οποίος έχει αναλάβει την προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί, εάν προκύπτει το αδίκημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο συγκεκριμένος μάρτυρας ενδεχομένως να δώσει σημαντικές πληροφορίες για πρόσωπα που πιθανώς εμπλέκονται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Την ίδια ώρα, οι εισαγγελικές αρχές φέρονται να έχουν έλθει σε επαφή με τρία ακόμα μέλη της Χρυσής Αυγής, που έχουν αποφασίσει να καταθέσουν υπό καθεστώς προστασίας.

Στόχος της εισαγγελικής έρευνας είναι η απόδειξη του εγκληματικού χαρακτήρα της εν λόγω οργάνωσης, επιδίωξη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες «δένει» ενώ προκύπτουν συνεχώς στοιχεία για βουλευτές και υψηλόβαθμα στελέχη.

Οικογένεια Φύσσα: Αντιφατικές καταθέσεις

Την ίδια ώρα, οι δικηγόροι της οικογένειας του Παύλου Φύσσα Γιώργος Μαραγκός και Ανδρέας Τζέλλης επισημαίνουν ότι, υπάρχουν πολλές  παραλείψεις στην προανακριτική δικογραφία και αντιφατικές καταθέσεις μεταξύ των αστυνομικών.

Σύσκεψη για ανάρτηση εφέδρων στο διαδίκτυο

Εν τω μεταξύ έκτακτη σύσκεψη υπό την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη και με τη συμμετοχή  του αντιεισαγγελέα Ιωάννη Σακελλάκο, της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου και του εισαγγελέας της αντιτρομοκρατικής Γιώργου Τζαβέλλα πραγματοποιήθηκε απόψε. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύσκεψη αφορούσε σε ανάρτηση ένωσης εφέδρων στο διαδίκτυο, στην οποία γινόταν λόγο για ανατροπή του πολιτεύματος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.