ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Το βίντεο που περίμεναν να δουν όλοι οι Έλληνες

Ο Γαλιφιανάκης δέρνει τον Τζάστιν Μπίμπερ!

Μια άκρως σουρεαλιστική συνέντευξη πήρε ο διάσημος Έλληνας κωμικός Ζακ Γαλιφιανάκης από τον Τζάστιν Μπίμπερ, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του. Μάλιστα ο Γαλιφιανάκης δε δίστασε να επιτεθεί στον Μπίμπερ, επειδή νευριάστηκε από τις μονότονες απαντήσεις που του έδινε!

Ο Γαλιφιανάκης δέρνει τον Τζάστιν Μπίμπερ!

«Ο καλεσμένος μου σήμερα είναι ο Justin Bieber. Είμαι ενθουσιασμένος που μιλάμε τώρα, ιδίως στην κατηφόρα της καριέρας σου»! Έτσι ξεκίνησε ο Γαλιφιανάκης την παρουσίαση της εκπομπής. Η συζήτηση κινήθηκε σε υψηλούς ρυθμούς, μιας και ο παρουσιαστής επιτίθονταν συνέχεια στον καλεσμένο του, εξαιτίας της συμπεριφοράς του, της θορυβώδους μουσικής του, των ασεβών σχολίων για την Anne Frank, για το γεγονός ότι στα 19 του καπνίζει μαριχουάνα, για το ότι είναι αλαζόνας και κατουράει σε κουβάδες!

Κάποια στιγμή ο Γαλιφιανάκης, έχοντας απαυδήσει από τις αδιάφορες απαντήσεις του Μπίμπερ, σηκώθηκε, έβγαλε τη ζώνη του και άρχισε να τον δέρνει! «Τώρα που είσαι ενήλικος μπορώ να σε δείρω» φώναξε ο Γαλιφιανάκης με τον καλεσμένο του να σαστίζει.

Ασφαλώς το συμβάν ήταν προσχεδιασμένο αλλά το κοινό σοκαρίστηκε από την φυσικότητα του Ζακ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.