ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα νέα πεδία

Ταλαιπωρία η συμπλήρωση του Ε9 για όσους έχουν χωράφια

Μέχρι τις 14 Οκτωβρίου θα πρέπει όλοι οι κάτοχοι αγροτεμαχίων να υποβάλουν το έντυπο Ε9 και συγκεκριμένα να συμπληρώσουν τον πίνακα 2 του εντύπου.

Ταλαιπωρία η συμπλήρωση του Ε9 για όσους έχουν χωράφια

Ανεξάρτητα αν έχουν αλλαγές στην περιουσιακή τους κατάσταση οι ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων θα πρέπει να συμπληρώσουν τον ανωτέρω πίνακα στον οποίο έχουν προστεθεί νέα  πεδία τα οποία είναι τα εξής:

-       Η εδαφική έκταση βρίσκεται: Εφόσον ο χρήστης συμπληρώσει το Νομό και το Δημοτικό ή Κοινοτικό Διαμέρισμα, τότε εάν υπάρχει μοναδική εδαφική έκταση συμπληρώνεται αυτόματα από το σύστημα, διαφορετικά ο χρήστης θα πρέπει να επιλέξει από τη λίστα

-       Επιφάνεια Κατοικιών (τ.μ.)

-       Επιφάνεια επαγγελματικών ή ειδικών κτιρίων (τ.μ.)

-       Επιφάνεια γεωργ. κτισμ./αποθ. (τ.μ.)

-        Εάν στο αγροτεμάχιο υπάρχει κτίσμα  και έχει συμπληρωθεί η στήλη 17, θα πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρωθεί κάποια/ες από τις στήλες 17(α), 17(β), 17(γ), ανάλογα με την κατηγορία  του ακινήτου.

-     Συμπληρώνεται ο Κωδικός Αριθμός Εθνικού Κτηματολογίου (παράδειγμα 280550505015/0/24) ή ο κωδικός ακινήτου (17 ή 18 ψηφία), εφόσον η περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο έχει ενταχθεί στο Εθνικό Κτηματολόγιο.

-       Αρ. παροχής ρεύματος  , Επιλέγεται από λίστα ΝΑΙ εάν το ακίνητο ηλεκτροδοτείται ή ΟΧΙ εάν δεν ηλεκτροδοτείται. Η επιλογή ΟΧΙ σημαίνει ότι δεν υπάρχει μετρητής κατανάλωσης ρεύματος.

-       Αριθμός παροχής το πεδίο είναι υποχρεωτικό προς συμπλήρωση στην περίπτωση που το ακίνητο ηλεκτροδοτείται. Ο χρήστης θα πρέπει να συμπληρώσει τα εννιά πρώτα ψηφία του κάθε αριθμού παροχής, κι αν είναι περισσότεροι από ένας να τους διαχωρίσει με κενό χαρακτήρα.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.