ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με τη Λετονία στο Καραΐσκάκη

Τρίποντο... και πρωτιά ψάχνει η Εθνική  

Ένα ακόμη κρίσιμο ματς στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας δίνει απόψε η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζοντας τη Λετονία στο γήπεδο Καραϊσκάκη (21:45 Mega και OTESPORT).

Τρίποντο... και πρωτιά ψάχνει η Εθνική  

Μετά τη δύσκολη αλλά ιδιαίτερα σημαντική νίκη επί του Λιχτενστάιν την προηγούμενη Παρασκευή αλλά και τη βαθμολογική απώλεια της Βοσνίας, η Εθνική οφείλει να συνεχίσει με νίκη για να διασφαλίσει τουλάχιστον την 2η θέση του ομίλου της που οδηγεί στο μπαράζ.

Βεβαίως, υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο της απευθείας πρόκρισης. Η Βοσνία, που ισοβαθμεί με την Εθνική στην πρώτη θέση του ομίλου, αντιμετωπίζει απόψε τη Σλοβακία εκτός έδρας και μία ακόμη γκέλα της θα φέρει την Ελλάδα, εφόσον έρθει το τρίποντο με τη Λετονία, στην κορυφή του γκρουπ, άρα και σε θέση ισχύος.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Φεράντο Σάντος σκέφτεται να παρατάξει την Εθνική με σύστημα 4-2-3-1. Στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψουν οι Σαμαράς και Σαλπιγγίδης ενω θέση θα πάρει από την αρχή ο Νίνης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναμένεται να παραταχθεί με τους Καρνέζη, Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Σιόβα, Τζαβέλλα, Μανιάτη, Κατσουράνη, Σαλπιγγίδη, Νίνη, Σαμαρά και Μήτρογλου. Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Χολέμπας.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου έχει διαμορφωθεί για την ώρα ως εξής:

1. Βοσνία 16β. (+19)

2. Ελλάδα 16β. (+4)

3. Σλοβακία 12β. (+3)

4. Λετονία 7β. (-7)

5. Λιθουανία 5β. (-5)

6. Λιχτενστάιν 2β. (-14)

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.