ΕΛΛΑΔΑ

Για δωδέκατη συνεχή χρονιά

Υποτροφίες σε πρωτοετείς φοιτητές από OTE-COSMOTE

Είκοσι υποτροφίες για πρωτοετείς φοιτητές, προκηρύσσουν και φέτος ο ΟΤΕ και η COSMOTE συνεχίζοντας για δωδέκατη συνεχή χρονιά να στηρίζουν νέους φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Υποτροφίες σε πρωτοετείς φοιτητές από OTE-COSMOTE

Το πρόγραμμα υποτροφιών απευθύνεται σε πρωτοετείς φοιτητές, από όλους τους νομούς της Ελλάδας οι οποίοι σπουδάζουν σε ιδρύματα πανεπιστημιακού τομέα της ανώτατης εκπαίδευσης, μακριά από την πόλη κατοικίας τους.

Για τις 20 υποτροφίες, ύψους δεκαπέντε χιλιάδων διακοσίων ογδόντα ευρώ (15.280 euro) η καθεμία, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι υποψήφιοι που έχουν αποφοιτήσει κατά το 2013 από ελληνικά δημόσια γενικά και επαγγελματικά λύκεια και έχουν εισαχθεί σε πανεπιστήμια μέσω του συστήματος πανελλαδικών εξετάσεων (εξαιρούνται οι αστυνομικές, οι στρατιωτικές και οι εκκλησιαστικές σχολές). Επιπλέον, στο ίδιο πλαίσιο και με τις ίδιες προϋποθέσεις συμμετοχής, ο ΟΤΕ και η COSMOTE θα απονείμουν και τιμητικές διακρίσεις, συνοδευόμενες από το ποσό των χιλίων πεντακοσίων είκοσι οχτώ ευρώ (1.528Euro) η καθεμία.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.ote-cosmote-scholarships.gr, όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου 2013.

Οι υποτροφίες ΟΤΕ-COSMOTE εντάσσονται στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας που υλοποιούν οι δύο εταιρείες. Από το 2002 μέχρι και σήμερα, έχουν συνολικά απονεμηθεί 126 υποτροφίες και 257 τιμητικές διακρίσεις, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα Euro2 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.