ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αποκαλυπτική κατάθεση

«Άνδρας με ξυρισμένο κεφάλι ήταν μαζί με τον Ρουπακιά στο φόνο»

Συγκλονιστική μαρτυρία δίνει μία γυναίκα –αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, η οποία καθόταν σε παγκάκι στην περιοχή. Ερωτηματικά για τη στάση των αστυνομικών.

«Άνδρας με ξυρισμένο κεφάλι ήταν μαζί με τον Ρουπακιά στο φόνο»

Όπως αποκαλύπτει το «Βήμα», στην πολυσέλιδη δικογραφία αναφέρεται, πως ένα δεύτερο πρόσωπο  με ξυρισμένο κεφάλι, συνοδηγός του δράστη, τον συνόδευε στο καρτέρι του θανάτου, αλλά ξέφυγε από την αστυνομία.

Ειδικότερα στην κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα αναφέρεται επί λέξει: «Τότε ήρθε η αστυνομία. Ο άνδρας με το ξυρισμένο κεφάλι βγήκε από τη θέση του συνοδηγού, προσπάθησε να χτυπήσει έναν αστυνομικό και έφυγε τρέχοντας…».

Νωρίτερα, μια άλλη νεαρή που καθόταν στο ίδιο παγκάκι με την προηγούμενη μάρτυρα και κοντά στη στάση του λεωφορείου, λέει χαρακτηριστικά καταθέτοντας στην αστυνομία:

«Είδα ότι βγήκε από το ασημί αυτοκίνητο, που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα, από τη θέση του συνοδηγού, ένας άνδρας με ξυρισμένο κεφάλι. Αρχισε να τρέχει, ενώ ο οδηγός (σ.σ. Ρουπακιάς) έμεινε εκεί…».
Οι δύο αυτές καταθέσεις φέρουν ανατροπές στην υπόθεση αφού περιγράφουν ότι υπάρχει και δεύτερο άτομο στη δολοφονία, το οποίο δεν συνελήφθη. Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι κανένας αστυνομικός δεν καταθέτει για την παρουσία του συγκεκριμένου άνδρα αν και στη μία κατάθεση αναφέρεται ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο συνεπλάκη με αστυνομικό.

Και οι δύο νεαρές κοπέλες διηγούνται πως 20 άνδρες με στολές παραλλαγής κυνηγούσαν τους τέσσερις νεαρούς, πως ο Ρουπακιάς αγκάλιασε το θύμα και πως τον μαχαίρωσε.

Ερωτήματα γεννάει και άλλη κατάθεση άνδρα, ο οποίος δηλώνει ότι είναι εξωτερικός φρουρός των φυλακών Κορυδαλλού και μοιάζει να εγγυάται στους αστυνομικούς(!) ότι θα μεσολαβήσει για να λήξει το επεισόδιο αναίμακτα. Είναι άγνωστο γιατί οι αστυνομικοί, πριν από τη δολοφονία, πίστεψαν στον «εγγυητή», ο οποίος πάντως αποδείχτηκε δραματικά αναποτελεσματικός.

Στην πολυσέλιδη δικογραφία στον Πειραιά υπάρχουν καταθέσεις πολλών χρυσαυγιτών, ένας είναι και υπάλληλος της Βουλής, οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν τον Ρουπακιά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.