ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Για όλα τα γούστα και τα βαλάντια

Η μεγάλη πρεμιέρα για iPhone 5C και iPhone 5S

Παρόντος του Τιμ Κουκ, διευθύνοντος συμβούλου της Apple, έγινε η πολυαναμενόμενη παρουσίαση στα κεντρικά της εταιρείας στο Κουπερτίνο στην Καλιφόρνια.

Η μεγάλη πρεμιέρα για iPhone 5C και iPhone 5S

Ο Κρεγκ Φεντερίγκι, αντιπρόεδρος του τμήματος software engineering της εταιρείας, παρουσίασε τα νέα στοιχεία του αναβαθμισμένου λειτουργικού, τα οποία περιλαμβάνουν αναβαθμισμένες δυνατότητες multitasking, το νέο Safari και το βελτιωμένο Siri, που δίνει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ ανδρικής και γυναικείας φωνής.

Ο κ. Φεντερίγκι παρουσίασε ακόμα τις νέες δυνατότητες εισαγωγής photo effects, καθώς και ομαδοποίησης φωτογραφιών, ενώ αναφέρθηκε και στο  iTunes Radio του iOS 7 και να επισημάνει πως το iOS 7, που θα είναι διαθέσιμο από τις 18 Σεπτεμβρίου, θα συνοδεύεται από την κυκλοφορία στο App Store μεγάλου αριθμού εφαρμογών προσαρμοσμένων στα δεδομένα του νέου λειτουργικού συστήματος.

Η μεγάλη στιγμή 

Ακολούθησε η στιγμή που όλοι περίμεναν. Επί σκηνής εμφανίστηκε ο Φιλ Σίλερ, αντιπρόεδρος του τμήματος Worldwide Marketing της εταιρείας, ο οποίος και παρουσίασε το iPhone 5C.

Το «οικονομικό» iPhone διαθέτει όλα τα δημοφιλή χαρακτηριστικά του iPhone 5, και καλύπτεται από ένα ενιαίο κάλυμμα στο πίσω μέρος και τα πλάγιά του και χαρακτηρίζεται από πολυχρωμία σε κάθε επίπεδο, τόσο από πλευράς σχεδιασμού όσο και software.

Το iPhone 5C συνοδεύεται από μία ποικιλία custom θηκών (στα 29 δολάρια η καθεμία), ενώ είναι φτιαγμένο από πλαστικό. Προσφέρεται σε πέντε χρώματα (μπλε, λευκό, ροζ, κίτρινο και πράσινο) και η τιμή του ξεκινά από τα 99 δολάρια για την έκδοση των 16 GB και 199 για αυτή των 32 GB.

Το iPhone 5S

Στη συνέχεια και στο αποκορύφωμα της βραδιά παρουσιάστηκε η «ναυαρχίδα» της εταιρείας το iPhone 5S, το οποίο εξωτερικά είναι παρόμοιο με το iPhone 5, ωστόσο διαθέτει μία σειρά νέων χαρακτηριστικών.

Το iPhone 5S θα αρχίσει να πωλείται  στις 20 Σεπτεμβρίου σε ΗΠΑ, Καναδά, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Αυστραλία και Μ.Βρετανία και θα κυκλοφορεί σε εκδόσεις των 16, 32 και 64 GB, στα 199, 299 και 399 δολάρια αντίστοιχα. Στα σχέδια τη εταιρεία είναι έως το  Δεκέμβριο να το πουλήσει σε 100 χώρες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.