ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για το αντιφασιστικό συλλαλητήριο

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει προβοκάτσια με αφίσα

Προβοκάτσια με αφίσα που αποδίδεται στον ΣΥΡΙΖΑ και κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο καταγγέλλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει προβοκάτσια με αφίσα

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Ο λόγος για την αφίσα που απευθύνει κάλεσμα στο αυριανό αντιφασιστικό συλλαλητήριο με συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία ως τη Μεσογείων, στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Η Κουμουνδούρου, με non paper που έχει εκδώσει, σημειώνει: «Από χθες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια πλαστή αφίσα με υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ που καλεί για αύριο, Τετάρτη 25/09 σε συγκέντρωση στα Προπύλαια και σε πορεία στη Μεσογείων, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Η περίεργη αυτή αφίσα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και στόχος της είναι να υποδαυλίσει τη λογική των δύο άκρων που τάχα συγκρούονται μεταξύ τους», τονίζει η Κουμουνδούρου, προσθέτοντας: «Κάνουμε σαφές ότι κάθε είδους σχέδιο των σκοτεινών μηχανισμών και παρακρατικών κύκλων θα πέσει στο κενό. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία να αγνοήσουν τις προβοκάτσιες και να συμμετάσχουν μαζικά και ειρηνικά στην αντιφασιστική συγκέντρωση των συνδικάτων την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 6:00 μμ στο Σύνταγμα, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα υπεράσπισης της δημοκρατίας».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.