ΕΛΛΑΔΑ

Αγκαλιά με τον Κώστα Μπαρμπαρούση

Πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής ο δολοφόνος

Μπορεί ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα να ισχυρίζεται ότι δεν είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, αλλά από τους συμπαθούντες της οργάνωσης, ωστόσο άλλα μαρτυρούν φωτογραφίες και βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής ο δολοφόνος

Ως φαίνεται ο Γιώργος Ρουπακιάς είχε ισχυρά δεσμά με το ναζιστικό κόμμα. Φωτογραφία τον απεικονίζει να καμαρώνει αγκαλιά με τον βουλευτή της οργάνωσης Κώστα Μπαρμπαρούση.

Και δεν είναι η μόνη... Το «Έθνος» δημοσίευσε φωτογραφία του 45χρονου δολοφόνου καθ' ομολογίαν του σε κατασκήνωση της Χρυσής Αυγής στη Νέδα.

Στη δημοσιότητα ήρθαν και βίντεο που δείχνουν τον Ρουπακιά να φορά μπλούζα της Χρυσής Αυγής και να συμμετέχει στη διανομή τροφίμων στη Νίκαια.

Το Σάββατο η απολογία του φονιά

Ο Γιώργος Ρουπακιάς οδηγήθηκε χθες το βράδυ ενώπιον του εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί του Σαββάτου, στις 9.

Τον βαρύνουν οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι τρεις υπόλοιποι συλληφθέντες – η σύζυγος του δράστη, η αδερφή της και ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής του Πειραιά- που τους βαρύνουν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στις 15:00 στον ανακριτή στην Εισαγγελία Πειραιά προκειμένου να απολογηθούν.

Οι δυο γυναίκες κατηγορούνται για ψευδορκία και για απόκρυψη στοιχείων αναφορικά με αντικείμενα που φέρεται ότι απομακρύνθηκαν από το σπίτι του δράστη ενώ ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.