LIFESTYLE

Το καλύτερο «κρεβάτι» το κάνει ο...

Τι ζώδιο είναι ο άντρας σου, να σου πω πόσο καλό σεξ κάνει

Ποιος κάνει το καλύτερο «κρεβάτι»; Ο Κριός, ο Υροχόος, μήπως ο Δίδυμος; Ποιος σου προσφέρει περισσότερα στα προκαταρκτικά; Κάθε άνδρας είναι διαφορετικός στο σεξ, αλλά μέσα στο ζωδιακό κύκλο ενδεχομένως να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με κάποιους άλλους.

Τι ζώδιο είναι ο άντρας σου, να σου πω πόσο καλό σεξ κάνει

Κριός: Ο άντρας που ανήκει στο εν λόγω ζώδιο έχει το εξής βασικό χαρακτηριστικό… σκοράρει αμέσως! Και όταν λέμε ότι «σκοράρει», εννοούμε ότι πάει κατευθείαν στο ψητό και συνήθως είναι αυτός που καθοδηγεί και έχει το πάνω χέρι. Με έναν Κριό δεν θα χάσεις δευτερόλεπτο από όλη τη διαδικασία του sex…

Ταύρος: Δεν τους αποκαλούν τυχαία «ρομαντικούς». Όσο γρήγορος και… to the point είναι ο Κριός, άλλο τόσο ο Ταύρος θα χρειαστεί το χρόνο του. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταλήξετε στο κρεβάτι χωρίς να έχουν προηγηθεί «προκαταρκτικά», ενώ το πιθανότερο είναι πριν την όλη διαδικασία να έχετε απολαύσει ένα ρομαντικό δείπνο. Αν, λοιπόν, είσαι του «ρομαντικού», ο Ταύρος είναι αυτός που θέλεις!

Δίδυμος: Μιλάει πολύ! Ναι, μην εκπλαγείς με τους πιπεράτους μονολόγους του και τα πονηρά λόγια με τα οποία θα προσπαθήσει να σε αποπλανήσει. Είναι το ιδανικό ζώδιο αν σας αρέσει το dirty talk και το τηλεφωνικό sex, διαφορετικά ξεχάστε το!

Καρκίνος: Είναι πολύ συναισθηματικοί, είναι γνωστό. Για τον άντρα του συγκεκριμένου ζωδίου το sex δεν είναι μια ωμή σαρκική πράξη, είναι έρωτας. Και ως τέτοιο θα αντιμετωπίσει κάθε στιγμή της συνουσίας σας! Μην εκπλαγείς αν στο τέλος συγκινηθεί κιόλας επειδή ήταν «τόσο όμορφα!»

Λέων: Τα λιοντάρια είναι παθιασμένα και περιπετειώδη, και η φαντασία τους οργιάζει. Είναι επίσης κυριαρχικοί και θέλουν να έχουν το πάνω χέρι. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά στο sex μαζί τους, αλλά υπάρχει μια περίπτωση η δική σας ικανοποίηση να περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Παρθένος: Ναι, έχουν μια μανία με την τάξη και την καθαριότητα και πιθανότατα να έχει θέμα αν τα σεντόνια του κρεβατιού σου δεν είναι καθαρά. Ωστόσο, αν ένας Παρθένος νιώσει ασφάλεια μαζί σου και αισθανθεί ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί τότε δεν θα σ’ αφήσει σε ησυχία στο κρεβάτι!

Ζυγός: Ο άντρας του συγκεκριμένου ζωδίου είναι δεξιοτέχνης του sex! Αναζητά την αρμονία με τη σύντροφό του, φροντίζει για την παραμικρή λεπτομέρεια, και έχει στη διάθεσή του κάθε είδους ρομαντικό εξοπλισμό, από sexy εσώρουχα μέχρι λαδάκια για massage και τo κατάλληλο play list. Θα μπορούσε να μοιάζει με κακό πορνό το σκηνικό, αλλά και πάλι, αν δεν σε χαλάει αυτού του είδους το sex, είσαι στο σωστό ζώδιο.

Σκορπιός: Είναι το ζώδιο με τη μεγαλύτερη σεξουαλική ορμή και δύναμη απ’ όλα τα υπόλοιπα του ζωδιακού κύκλου. Γι’ αυτό και λένε ότι το sex με ένα Σκορπιό θα σου μείνει αξέχαστο! Και μπορεί η σεξουαλική του ανδρεία και ο μαγνητισμός να είναι αδιαμφισβήτητα, ωστόσο οφείλεις να γνωρίζει ότι είναι και το ζώδιο που δεν to έχει σε τίποτα να κάνει sex και να σε παρατήσει… επί τόπου!

Τοξότης: Ο άντρας Τοξότης είναι δάσκαλος της αποπλάνησης και λατρεύει να έχει το ρόλο του κυνηγού. Θα ασκήσει όλη τη δεξιοτεχνία του επάνω σου μέχρι να νιώσει ότι είσαι πλέον αβοήθητη και μπορρί να σε χειραγωγήσει!

Αιγόκερως: Ναι, θα τους πάρει πολύ χρόνο μέχρι να κάνουν την πρώτη κίνηση, σε σημείο μάλιστα που μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Μπορεί να μη διακρίνονται για την ενέργειάς του στο κρεβάτι, αλλά σταδιακά θα σας τα δώσουν όλα (γιατί τα δίνουν όλα για να ικανοποιήσουν την παρτενέρ τους). Αν έχετε υπομονή με ένα Αιγόκερω, θα ανταμειφτείτε!

Υδροχόος: Λατρεύει τα sex toys! Αν πάλι εσένα η ιδέα σε απωθεί, μείνε καλύτερα μακριά από το συγκεκριμένο ζώδιο. Είναι πάντα διαθέσιμος να δοκιμάσει πράγματα για την ικανοποίηση τη δική του και τη δική σου, και είναι ίσως το ζώδιο που θα φέρει περισσότερα στο… party από κάθε άλλο ζώδιο!

Ιχθείς: Όπως και οι Καρκίνοι, έτσι και οι Ιχθείς είναι πολύ συναισθηματικοί και το συναισθηματικό δέσιμο είναι σημαντικό γι’ αυτούς στο sex. Πάθος, αγάπη, τρυφερότητα, υπομονή είναι στοιχεία που θα βρείς σε έναν Ιχθύ. Πιθανά, όμως, να πρέπει να κάνεις περισσότερα πράγματα εσύ κατά τη διάρκεια του sex, καθώς το συγκεκριμένο ζώδιο τεμπελιάζει λίγο και του αρέσει να στηρίζεται στο σύντροφό του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.