ΕΛΛΑΔΑ

Παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ

Βιολογική μητέρα του βρέφους στη Μυτιλήνη δήλωσε 43χρονη Ρομά

Η 43χρονη Ρομά Σταματίνα Καραχάλιου, που ζει σε καταυλισμό στα Ανω Λιόσια, παρουσιάστηκε αυτοβούλως το μεσημέρι της Παρασκευής στη ΓΑΔΑ και υποστήριξε , μέσω και των συνηγόρων της, ότι αυτή είναι η βιολογική μητέρα του αγοριού ηλικίας 2,5 μηνών που είχαν τρεις άλλοι Ρομά - κατά δήλωσή της συγγενικά πρόσωπα του άντρα της - που συνελήφθησαν την Τετάρτη στη Μυτιλήνη.

Βιολογική μητέρα του βρέφους στη Μυτιλήνη δήλωσε 43χρονη Ρομά

Η γυναίκα είναι μητέρα άλλων τεσσάρων παιδιών και υποστήριξε πως αναγκάστηκε να δώσει στα ξαδέρφια του άντρα της το βρέφος, καθώς είχε προβλήματα με τον σύζυγό της. Ισχυρίζεται ότι θέλει να πάρει πίσω το παιδί της, αλλά δεν έχει τον τρόπο να το κάνει.

Υποβλήθηκε σε εξέταση DNA και ανέφερε ότι διαθέτει και έγγραφα που πιστοποιούν πως είναι η βιολογική μητέρα του αγοριού.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί μία 51χρονη, ο 21χρονος γιος της και η σύντροφός του, 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της αρπαγής ανηλίκου.

Ο νεαρός και η σύντροφός του παρουσιάστηκαν αρχικά ως γονείς του βρέφους. Μετά από εργαστηριακές εξετάσεις DNA, διαπιστώθηκε ότι πράγματι δεν προκύπτει κληρονομική συμβατότητα μεταξύ των γενετικών στοιχείων του βρέφους και των δύο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.