ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση της Αθήνας

Παρελάσεις υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας σημαδεύουν τη στρατιωτική παρέλαση, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, στη Θεσσαλονίκη, με την οποία κορυφώνονται οι φετινές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Παρελάσεις υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Στην εξέδρα των επισήμων στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται ο υπουργός Άμυνας, Δ.Αβραμόπουλος που εκπροσωπεί την κυβέρνηση, ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θ.Καράογλου, οι βουλευτές της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης, Γ.Ορφανός, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απ.Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Θεοφ.Παππάςο μητροπολίτης Άνθιμος και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων με επικεφαλής τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο. Το παρόν έδωσε τελικά και ο Γιάννης Μπουτάρης, παρά τις αρχικές του σκέψεις να μην παραστεί.

Ηχηρές είναι οι απουσίες του υπουργού Εξωτερικών και αντιπροέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου, όπως και των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και σε απόσταση 200μ εκατέρωθεν της εξέδρας των επισήμων και απέναντι αυτής απαγορεύεται η παρουσία κόσμου, ενώ η είσοδος στην εν λόγω περιοχή γίνεται μόνον με ειδική πρόσκληση και ύστερα από διπλό έλεγχο.Η παρουσία της Αστυνομίας είναι έντονη και έχουν τοποθετηθεί μεταλλικά κιγκλιδώματα κατά μήκος της λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου όπου γίνεται η παρέλαση.

Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση της Αθήνας

Άνοιξαν πριν λίγο οι κεντρικοί δρόμοι στην Αθήνα, οι οποίοι παρέμεναν κλειστοί από τις 8 το πρωί, χάριν της μαθητικής παρέλασης που διεξήχθη στο πλαίσιο του εορτασμού για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Στην κυκλοφορία δόθηκαν όλοι οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος, από την Λεωφ.Βασ.Σοφίας, έως την οδό Όθωνος και την Σταδίου ενώ λειτουργεί εκ νέου και ο σταθμός Μετρό της πλατείας Συντάγματος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.