MEDIA

Καταγγελία των εργαζομένων

Μισθολογικές αδικίες στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διακρίσεις στη μισθολογική τους αντιμετώπιση καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Όπως τονίζουν σε ψήφισμά τους «εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την απόφαση της κυβέρνησης να εξαιρέσει τους συναδέλφους μας -μέλη της ΕΠΗΕΑ και της ΕΠΗΕΘ- από την εφαρμογή των διατάξεων της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, που αφορά τις αμοιβές των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».

Μισθολογικές αδικίες στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κάνουν λόγω «για άδικη και εσφαλμένη ερμηνεία της ΚΥΑ» και υπενθυμίζουν ότι «από την υπογραφή της και μέχρι σήμερα είχε εδραιωθεί η πεποίθηση ότι αφορά όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους στο ΑΠΕ-ΜΠΕ».

Σημειώνουν επίσης ότι «όλοι οι εργαζόμενοι στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, που παράγουμε το ίδιο έργο και ασφαλιζόμαστε στο ίδιο Ταμείο έχουμε και τα ίδια εργασιακά δικαιώματα».

Σε συνέλευσή τους αποφασίσανε να ζητήσουν από τις Ενώσεις τους «να συντονίσουν τη δράση τους, επιλέγοντας τους τρόπους που θεωρούν κατάλληλους, ώστε να αρθεί η αδικία που γίνεται σε βάρος των συναδέλφων μας της ΕΠΗΕΑ και που τελικά μας αφορά όλους».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.