ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Από κοινού με τον επιστάτη του

Νέο ένταλμα σύλληψης για τον καταζητούμενο Αν. Πάλλη

Νέο ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος τού ήδη καταζητούμενου επιχειρηματία Αναστασίου Πάλλη μετά την κακουργηματική δίωξη, που ασκήθηκε χθες σε βάρος του για διακεκριμένη οπλοκατοχή από κοινού με τον επιστάτη του, ο οποίος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Νέο ένταλμα σύλληψης για τον καταζητούμενο Αν. Πάλλη

Εξάλλου, ελέγχεται λεπτομερώς κάθε υπόθεση που αφορά τον επιχειρηματία, ώστε να εξακριβωθεί αν υπάρχει διασύνδεση του με τη Χρυσή Αυγή και τη χρηματοδότησή της.

Τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι τού Αν. Πάλλη αξιολογούνται από τις διωκτικές Αρχές που αναμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα για την προέλευση, αλλά και τις δυνατότητες των όπλων αυτών.

Παράλληλα θα διενεργηθεί λεπτομερής έλεγχος και στα οικονομικά των εταιρειών του με τις αρμόδιες υπηρεσίες να έχουν εντολή να αξιολογήσουν κάθε στοιχείο που αφορά τη δραστηριότητά τους, ώστε να εντοπιστεί αν υπάρχει σύνδεση με οποιονδήποτε τρόπο με τη Χρυσή Αυγή. Έτσι, όλες οι δικογραφίες, που εκκρεμούν σε βάρος του Αναστάσιου Πάλλη, θα συγκεντρωθούν, προκειμένου να εντοπιστούν τα πιθανά κοινά σημεία, που τις ενώνουν και ενδεχομένως συνδέονται με τη διερευνώμενη υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 52χρονου επιχειρηματία εκκρεμεί παλαιότερο ένταλμα σύλληψης για εμπλοκή του στην υπόθεση με βασικό κατηγορούμενο τον επιχειρηματία Βίκτωρα Ρέστη για επισφαλή δάνεια ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ της τράπεζας FBΒ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.