ΕΛΛΑΔΑ

Ακυρώθηκε η απόφαση του δήμου Αθηναίων

Τέλος η μεσημεριανή λειτουργία των φαρμακείων στην Αθήνα

Τίτλοι τέλους για το συνεχές ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων Αττικής, τα οποία στο εξής δε θα λειτουργούν το μεσημέρι, μετά την ακύρωση της απόφασης του Δήμου Αθηναίων που ήταν σε ισχύ από τον Ιούλιο.

Τέλος η μεσημεριανή λειτουργία των φαρμακείων στην Αθήνα

Πλέον θα λειτουργούν όπως πριν από τον περασμένο Ιούλιο, δηλαδή από το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι και θα ανοίγουν και πάλι τις πόρτες τους από τις 17:00 το απόγευμα έως τις 20:00 το βράδυ.

Η απόφαση του Δήμου της Αθήνας είχε ανατρέψει τα δεδομένα και επέβαλε στον κλάδο να τηρεί συνεχές ωράριο από τις 9:00 το πρωί έως 17:00 το απόγευμα χωρίς μεσημεριανή διακοπή. Η ρύθμιση του Δήμου της Αθήνας είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις καθώς οι φαρμακοποιοί μιλούσαν για ωράριο 65 ωρών την εβδομάδα το οποίο δεν μπορούσε να τηρηθεί ειδικά από τα μικρά φαρμακεία που δεν έχουν υπαλλήλους.

Πλέον η κατάσταση επανέρχεται όπως πριν από το καλοκαίρι όπως ανακοίνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής. Ο Σύλλογος είχε προσφύγει μεταξύ άλλων στην Περιφέρειας Αττική, η οποία και ακύρωσε την απόφαση του Δήμου της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.