ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποια νέα πεδία πρέπει να συμπληρωθούν

Τελευταία μέρα για την υποβολή του Ε9

Λήγει σήμερα η προθεσμία για τους ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων προκειμένου να επικαροποιήσουν τα στοιχεία του Ε9. Όλοι οι κάτοχοι αγροτεμαχίων ακόμα και αν δεν έχουν μεταβολές υποχρεούνται να συμπληρώσουν τον πίνακα 2 του εντύπου. Στον πίνακα 2 έχουν προστεθεί νέα πεδία που θα πρέπει να συμπληρωθούν, τα οποία είναι τα εξής:

Τελευταία μέρα για την υποβολή του Ε9

- Η εδαφική έκταση βρίσκεται: Εφόσον ο χρήστης συμπληρώσει τον νομό και το δημοτικό ή κοινοτικό διαμέρισμα, τότε εάν υπάρχει μοναδική εδαφική έκταση συμπληρώνεται αυτόματα από το σύστημα, διαφορετικά ο χρήστης θα πρέπει να επιλέξει από τη λίστα.

- Επιφάνεια κατοικιών (τετραγωνικά μέτρα).

- Επιφάνεια επαγγελματικών ή ειδικών κτιρίων (τετραγωνικά μέτρα).

- Επιφάνεια γεωργικών κτισμάτων/αποθηκών (τετραγωνικά μέτρα).

- Εάν στο αγροτεμάχιο υπάρχει κτίσμα και έχει συμπληρωθεί η στήλη 17, θα πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρωθεί κάποια/ες από τις στήλες 17 (α), 17 (β), 17 (γ), ανάλογα με την κατηγορία του ακινήτου.

- Συμπληρώνεται ο Κωδικός Αριθμός Εθνικού Κτηματολογίου (παράδειγμα 280550505015/0/24) ή ο κωδικός ακινήτου (17 ή 18 ψηφία), εφόσον η περιοχή όπου βρίσκεται το ακίνητο έχει ενταχθεί στο Εθνικό Κτηματολόγιο.

- Αριθμός παροχής ρεύματος. Επιλέγετε από λίστα «Ναι» εάν το ακίνητο ηλεκτροδοτείται ή «Όχι» εάν δεν ηλεκτροδοτείται. Η επιλογή «Όχι» σημαίνει ότι δεν υπάρχει μετρητής κατανάλωσης ρεύματος.

- Αριθμός παροχής. Το πεδίο είναι υποχρεωτικό προς συμπλήρωση στην περίπτωση που το ακίνητο ηλεκτροδοτείται. Ο χρήστης θα πρέπει να συμπληρώσει τα εννιά πρώτα ψηφία του κάθε αριθμού παροχής, και αν είναι περισσότεροι από ένας να τους διαχωρίσει με κενό χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.