ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

«Το Πρω1νό mou»; Ευχαριστώ δεν θα πάρω... Love U

Για έναν ακατανόητο λόγο τα πρωινάδικα των ΑΝΤ1 και Mega, που έκαναν πρεμιέρα τη Δευτέρα έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων. Ξαφνικά ξεχάσαμε την τρόικα και τα νέα οριζόντια μέτρα (τα κουκιά πάλι δεν βγαίνουν), την Χρυσή Αυγή και τους εγκληματίες βουλευτές της, το πετρέλαιο θέρμανσης (άσχετο αλλά και φέτος θα παγώσουμε) και το μόνο που μας απασχολεί είναι τα ζευγάρια Σκορδολιάγκα και Πετροκωστόπουλου- Μπαλατσινού.

Στο Mega αν και σοκαρίστηκαν με την ξαφνική αποχώρηση Σκορδά – Λιάγκα δεν… ξόδεψαν και πολύ… φαιά ουσία για το νέο «Πρωινό mou». Ίδιο τίτλο, ίδιο σκηνικό, ίδια ομάδα, τους ξεπέταξαν με ένα τρέιλερ. Και αναλώθηκαν μόνο στο πως θα πείσουν τη δύσκολη Τζένη να πει το πολυπόθητο «ναι».

Αντίθετα οι Σκορδά - Λιάγκας έτυχαν θερμής υποδοχής στον ΑΝΤ1: και να τα γεύματα με τα στελέχη του σταθμού στο Κολωνάκι και να τα έξυπνα τρέιλερ, τα εντυπωσιακά σκηνικά… Ρέει το χρήμα και η αγάπη, ως πότε δεν ξέρουμε (είναι γνωστά τα παρασκηνιακά πηγαδάκια στο κανάλι του Αμαρουσίου που έχουν φάει παρουσιαστές και παρουσιαστές…).

Και ερχόμαστε στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, η οποία τελικά ήταν «una fatsa una razza» και μια από τα ίδια… Ίδια concept (ούτε μια πρωτότυπη ιδέα), ακόμα και ίδιες ενδυματολογικές επιλογές για τους παρουσιαστές, ίδια χρώματα για τις παρουσιάστριες, αν και η Μπαλατσινού, η οποία είναι μια πολύ σικάτη γυναίκα, κέρδισε στυλιστικά κατά κράτος τη λαμπερή Φαίη Σκορδά.

Έχω μια απορία όμως: Γιατί η Τζένη Μπαλατσίνου δεν έβαψε τη ρίζα; Τρία δάχτυλα είναι η ρίζα της… Μήπως είναι κάποια νέα τάση της μόδας στα μαλλιά και δεν το έχω πάρει είδηση; Θα ρωτήσω την πάντα ενημερωμένη ξαδέρφη Σούλα στο χωριό.

Επίσης, όσο classy γυναίκα κι αν είναι, δεν το έχει το τηλεοπτικό… Δεν έχει καθόλου ευφράδεια και είναι σαν… παγοκολόνα. Εδώ χρειάζεται η αξέχαστη ατάκα της ξαδέρφης Αθηνάς στη δεσποινίς διευθυντή Τζένη Καρέζη: «γλύκανε τώρα, γλύκανε τώρα».

Αντίθετα, η σπιρτόζα Φαίη είναι ετοιμόλογη και σίγουρα δεν έχει δεύτερο ρόλο στην εκπομπή, αλλά λειτουργεί ισότιμα με τον σύζυγο Λιάγκα.

Όσο για τον Κωστόπουλο δεν τον περίμενα τόσο αγχωμένο, να προσπαθεί να πει τόσα πολλά σε λίγο χρόνο. Tελικά, όπως και να το κάνουμε δεν είναι χαλαρωτικό να βλέπω ένα μεσήλικα να σαχλαμαρίζει και να του ξεφεύγουν... γαλλικά πρωί πρωί, ούτε θέλω να με συμβουλεύει για μόδα... Δεν με πείθει. Εν ολίγοις τον περίμενα καλύτερο, αφού έχει διανύσει αρκετά χιλιόμετρα στην tv και ανέμενα κάτι πιο πρωτοποριακό.

Όμως θα ήθελα να σταθώ και σε μια άλλη εκκολαπτόμενη παρουσιάστρια. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω την εμφάνιση της θορυβώδους Σάσας Σταμάτη: μια τόση εντυπωσιακή γυναίκα, να βρίσκεται στα όρια της ανορεξίας. Φάε κοριτσάκι μου, μην πέσεις κάτω καμιά μέρα και σε τρέχουνε…

Όλα αυτά τα παρατήρησα στο πρώτο πεντάλεπτο. Μετά μ’ έπιασε μια βαρεμάρα, μια πλήξη έως κατάθλιψη… Μια από τα ίδια, μα τόσο ίδια…

Γι' αυτό σας έχω μια συμβουλή: εάν τελικά βαρεθείτε κι εσείς υπάρχει και η σίγουρη επιλογή της πάντα σικάτης Ποπάρας, με το Live – Love U: ενημέρωση με πολύ γέλιο, λίγο πόνο και ευτυχισμένο τέλος…

Καλή μας σεζόν…

Υ.Γ. Πάντως αυτή που έχει πάρει βαθιά ανάσα είναι η Ελένη Μενεγάκη. Μπορεί πέρυσι να της κακοφάνηκε η αλλαγή ώρας και να μην μπορούσε να χωνέψει με τίποτα τη μεσημεριανή μετακόμιση, ωστόσο φέτος ξεφυσάει με ανακούφιση, γιατί παίζει εκ του ασφαλούς… Για φανταστείτε να είχε να κονταροχτυπηθεί με τους πρώην αγαπημένους της κουμπάρους, Κωστόπουλο - Μπαλατσινού, αλλά και τους Σκορδολιάγκες; Που θα καθόταν η μπίλια; Κι αυτή δεν είχε ούτε σύζυγο στο πλευρό, ούτε μια εγκυμοσύνη… να τη σώσει…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.