Neo

Αλτρουιστής της Κεντροαριστεράς ο Βενιζέλος

Ως «παρακινητής και εγγυητής» των διαδικασιών ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς εμφανίζεται τώρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, που ...θυμώνει μάλιστα όταν τον ρωτούν αν επιδιώκει να ηγηθεί του νέου σχήματος.

Αλτρουιστής της Κεντροαριστεράς ο Βενιζέλος

Εκτιμώντας με χθεσινή του συνέντευξη ότι ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών η κεντροαριστερά έχει τοπικές ηγεσίες παντού και ενόψει ευρωεκλογών θα εκφραστεί από ένα ψηφοδέλτιο που θα προκύψει δια εκλογής, ενώ στις εθνικές εκλογές ... δεν φτάσαμε(!), θυμίζει ότι έχει αποδείξει πως δεν ενδιαφέρεται για οτιδήποτε έχει προσωπικά χαρακτηριστικά και δεν ενδιαφέρεται για το πολιτικό κόστος.

Την ίδια ώρα, πάντως, το ΠΑΣΟΚ έστω και στο παρασκήνιο καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες στην κατεύθυνση της κεντροαριστεράς με στελέχη του μάλιστα να επιμένουν πως όλα είναι έτοιμα, πως έχουν γίνει συζητήσεις και έχουν συμφωνήσει τα πρόσωπα και πως το μόνο που μένει είναι το κείμενο. Και αυτό όμως -όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Neo- είναι έτοιμο και αν δεν είχαν μεσολαβήσει οι ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της Χρυσής Αυγής, πιθανότατα θα είχε ήδη εκδηλωθεί η πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ για την κεντροαριστερά. Η τελευταία δε, θα επιχειρηθεί να αποτελέσει μία απάντηση σε φαινόμενα τύπου Χρυσής Αυγής που σχετίζονται με τη βία και βρίσκουν ευήκοον ους όπου οι επιπτώσεις της κρίσης πλήττουν περισσότερο τους πολίτες φέρνοντας ανέχεια, ανεργία και δυστυχία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.