ΚΟΣΜΟΣ

Αδίστακτοι γονείς

Νοίκιαζαν τα ανήλικα κορίτσια τους για ταινίες πορνό

Την απόλυτη φρίκη έζησαν τρία κοριτσάκια στην πιο τρυφερή τους ηλικία (5, 12 και 16 ετών), καθώς οι ίδιοι οι γονείς τους τα νοίκιαζαν σε άνδρες  που τα κακοποιούσαν σεξουαλικά και τα κατέγραφαν με κάμερες.

Νοίκιαζαν τα ανήλικα κορίτσια τους για ταινίες πορνό

Οι γονείς, η 40χρονη Connie Sue McCall και ο 61χρονος Ronnie Lee McCall με τα τρία ανήλικα παιδιά τους (5, 12 και ετών) ζούσαν σε τροχόσπιστο στο Τενεσί των ΗΠΑ.

Μετά από καταγγελίες γειτόνων, οι αρχές προχώρησαν σε έρευνα, όπου βρήκαν τα κοριτσάκια να ζουν ανάμεσα σε ακαθαρσίες ζώων, να είναι γεμάτα ψείρες και να τους λείπουν τα περισσότερα δόντια.

Όμως το μεγαλύτερο δράμα που ζούσαν ήταν ότι οι ίδιοι οι άσπλαχνοι γονείς τους, οι οποίοι είναι χρήστες ναρκωτικών ουσιών, τα νοίκιαζαν σε άνδρες για να εξασφαλίζουν χρήματα. Μάλιστα οι γονείς λειτουργούσαν ως κανονικοί νταβατζήδες και πήγαιναν οι ίδιοι τα παιδιά στα... ραντεβού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άνδρες κακοποιούσαν σεξουαλικά τις ανήλικες μικρές, ενώ κάποιοι εξ αυτών γύρισαν και ταινίες πορνό με τα κοριτσάκια να είναι οι πρωταγωνίστριες.

Το ζευγάρι συνελήφθη, ενώ οι κοινωνικές υπηρεσίες ανέλαβαν παιδιά.

Ο "πατέρας" Ronnie Lee McCall - Πηγή φωτο N.Y. Daily News

Η "μητέρα" Connie Sue McCall - Πηγή φωτο N.Y. Daily News

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.