ΕΛΛΑΔΑ

Διαμαρτυρίες για τη λειτουργία του!

Έβαψαν με σπρέι τις κάμερες στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Περίπου 20 άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου και προκάλεσαν περιορισμένης έκτασης φθορές.

Έβαψαν με σπρέι τις κάμερες στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Σύμφωνα με τα rethnea.gr., η ομάδα των κουκουλοφόρων, που έμεινε για λίγα λεπτά στο νοσηλευτικό ίδρυμα, έβαψε με σπρέι δυο από τις κάμερες ασφαλείας.

Την ώρα του περιστατικού στον υπαίθριο χώρο του νοσοκομείου ήταν παρόντες αρκετοί εργαζόμενοι, ασθενείς, επισκέπτες και πολίτες καθώς σε εξέλιξη βρισκόταν Θεία Λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Λουκά.

Ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης Αντώνης Γρηγοράκης έδωσε εντολή στο Διοικητή του Γ.Ν. Ρεθύμνου Νίκο Ξυπολυτά για διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί αν και που υπάρχουν ευθύνες για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα σήμερα το πρωί στο χώρο του νοσοκομείου.

Σημειώνεται ότι τους τελευταίους μήνες, έχει καταγραφεί ανησυχία, αλλά και δυσφορία πολιτών για τις δυνατότητες του νοσοκομείου σχετικά με την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας με δεδομένη την υποστελέχωση, την έλλειψη πιστώσεων για ιατρικά και παραφαρμακευτικά υλικά, καθώς επίσης και την υπολειτουργία αρκετών τμημάτων του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Τόσο παραγωγικοί φορείς και σύλλογοι του νομού, όσο και Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν υποβάλει αιτήματα προς το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να εξευρεθούν οι δυνατές λύσεις για τη σωστότερη λειτουργία του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.