LIFESTYLE

Η βιογραφία ενός «Ξέγνοιαστου Καβαλάρη»

Ναρκωτικά και σεξ τα πάθη του Τζακ Νίκολσον

Η ταραχώδης ζωή του μεγάλου αστέρα του Χόλυγουντ, Τζάκ Νίκολσον περιγράφεται μέσα σε ένα νέο βιογραφικό βιβλίο που κυκλοφορεί. Γυναίκες, ναρκωτικά και η σχέση με τη μητέρα του, που μεγάλωσε μαζί της, θεωρώντας την αδερφή του, σημάδεψαν την καριέρα ενός από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς στην ιστορία του κινηματογράφου.

Ναρκωτικά και σεξ τα πάθη του Τζακ Νίκολσον

Η επιτυχία του Νίκολσον στο γυναικείο φύλο είναι κάτι παρά πάνω από δεδομένη. Ο φίλος του και μεγάλος γόης του Χόλυγουντ Γουόρεν Μπίτι, του αναγνωρίζει την πρωτοκαθεδρία στο κυνήγι του γυναικείου φύλου.

Ενδεικτικά είναι όσα περιγράφονται στο βιβλίο για τη σχέση που είχε ο Νίκολσον με τη μεγάλη ηθοποιό Μέριλ Στριπ. «Συχνά το συνεργείο έβλεπε να τραμπαλίζεται επικίνδυνα το τροχόσπιτο του Νίκολσον κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Ξένοι στην ίδια πόλη”» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βιβλίο. Ακόμη περιλαμβάνεται ο τρόπος με τον οποίον ο Νίκολσον κατόρθωσε να «σπάσει τον πάγο» που υπήρχε αρχικά στις πρώτες του επαφές με την Μέριλ Στριπ. Τι έκανε; Πήγε στο τροχόσπιτό της και της ζήτησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα! Οι δυο τους παραμένουν μέχρι και σήμερα δυο καλοί φίλοι.

Η σχέση του με τα ναρκωτικά

Η εξάρτηση του Τζακ Νίκολσον από τα ναρκωτικά είναι κοινό μυστικό στο Χόλυγουντ. Ο ίδιος πίστευε και το δήλωσε ανοιχτά στις συνεντεύξεις του ότι το LSD, η κοκαΐνη και το χόρτο τον βοηθούσαν να γράφει καλύτερα. Στα γυρίσματα της ταινίας «Easy Rider», πήγαινε στα γυρίσματα της ταινίας με ένα τσιγάρο μαριχουάνα στο χέρι…

Η ταυτότητα της μητέρας του

Ο Τζακ Νίκολσον πέρασε ένα μεγάλο σοκ στα 36 του χρόνια, όταν και πληροφορήθηκε από 2 φοιτητές που έκαναν εργασία για το έργο του, ότι η αδελφή του (που τον μεγάλωσε μόνη της) ήταν στην πραγματικότητα η αδελφή του. Έκτοτε ο Τζακ Νίκολσον έπαψε να εμπιστεύεται τις γυναίκες, θεωρώντας πως όλες λένε ψέματα».

Σήμερα ο Τζακ Νίκολσον, σε ηλικία 76 ετών, έχει αποσυρθεί ατύπως από την ενεργό δράση. Να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια έξαρση φημολογίας για την πνευματική διαύγειά του… Είναι το τέλος μιας λαμπρής καριέρας; Ο χρόνος θα δείξει.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.