ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέα συνάντηση στις 20:30

Η μάχη της στάνης με τον Στουρνάρα

Θέατρο του παραλόγου με τον φόρο των ακινήτων, με πρωταγωνιστές τους 24 βουλευτές της ΝΔ που εκλέγονται σε αγροτικές περιοχές και το Μέγαρο Μαξίμου που προσπαθεί να απαλύνει μερικώς τις αντιδράσεις, εξαιρώντας τις στάνες από τη φορολογία.

Η μάχη της στάνης με τον Στουρνάρα

Άκαρπη έληξε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τους 24 «αντάρτες» βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι αμφισβητούν το πλαίσιο των διατάξεων σχετικά με τα αγροτεμάχια και μόνο.

Η συνάντηση διεξήχθη σε έντονο κλίμα, με τους βουλευτές να επικρίνουν τους συμβούλους του κ. Στουρνάρα, και τον υπουργό να τους απαντά: «πού ήσασταν 5 μήνες, γιατί δεν ενημερωθήκατε από τον εκπρόσωπό σας που συμμετείχε στη διαμόρφωση του ενιαίου φόρου ακινήτων;».

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 20:30 το βράδυ, αφού θα έχει ολοκληρωθεί η συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου, ώστε ο υπουργός Οικονομικών να τους παρουσιάσει το τελικό κείμενο της συμφωνίας των δύο αρχηγών.

Για την ιστορία πάντως,  ουδείς εκ των 24 θέτει θέμα για τις τεράστιες επιβαρύνσεις που υφίστανται οι ιδιοκτήτες που έχουν κατοικίες σε αστικές περιοχές, καθώς και για τα οικόπεδα που βρίσκονται εντός σχεδίου πόλεως...

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.