ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναβρασμός στο ΠΑΣΟΚ

Μετά το «μούδιασμα», προβληματισμός…

Αναβρασμός επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ, λίγες ώρες μετά την είδηση της απελευθέρωσης με περιοριστικούς όρους τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Μετά το «μούδιασμα», προβληματισμός…

Μετά το αρχικό μούδιασμα στο άκουσμα της είδησης, τη θέση του πήρε η αγωνία για την έκβαση της υπόθεσης και ο φόβος για το πώς θα εξελιχθεί, δεδομένου ότι τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα ο πήχης είχε τεθεί πολύ ψηλά από το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Προβληματισμός παρατηρείται και μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τους χειρισμούς της όλης υπόθεσης τόσο από την πλευρά του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, όσο και του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου, δεδομένου ότι το Μέγαρο Μαξίμου φέρεται να είχε ζητήσει τις διαβεβαιώσεις τους περί αρκούντως ‘δεμένης’ υπόθεσης.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, στελέχη του ΠΑΣΟΚ εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στην ελληνική Δικαιοσύνη, θυμίζοντας ότι η σημερινή εξέλιξη δεν σημαίνει ότι οι τρεις βουλευτές είναι αθώοι και πως παραμένουν υπόδικοι.

Το ενδιαφέρον λοιπον στρέφεται τώρα στις αποφάσεις που θα ληφθούν μετά την απολογία του ΓΓ της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρήστου Παππά και βεβαίως στην τελική έκβαση της δίκης.

Επ’ αυτού δε, επιμένουν σε ταχείες διαδικασίες, ώστε η υπόθεση να μην χρονίσει και αντίθετα να εκδικαστεί άμεσα.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.