ΕΛΛΑΔΑ

Φωτογραφίες της αστυνομίας

Ο Παλαιοκώστας έκανε λίφτινγκ και εμφύτευση μαλλιών

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας φαίνεται, πως έκανε λίφτινγκ και εμφύτευση μαλλιών. Για κακή του τύχη, καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης μιας καφετέριας και αναγνωρίστηκε. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του φυγά.

Ο Παλαιοκώστας έκανε λίφτινγκ και εμφύτευση μαλλιών

Όλα ξεκίνησαν με την έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον ανακριτή Λειβαδιάς  με τις κατηγορίες  της κατά συρροή απόπειρα ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας και άλλων αδικημάτων του ποινικού κώδικα, στην αστυνομική καταδίωξη που έγινε στις 6 Φεβρουαρίου του 2011 στον οδικό άξονα Λιβαδειάς-Αράχοβας.

Η σχετική ποινική δικογραφία σχηματίστηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και στο πλαίσιο της προανάκρισης και εικάζεται ότι ένας εκ των καταζητούμενων είναι ο διαβόητος κακοποιός. Υπενθυμίζεται ότι ο Παλαιοκώστας είχε δραπετεύσει με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού τον Φεβρουάριο του 2009 με τον Αλέτ Ριζάι, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης μιας καφετέριας κατέγραψε τον Παλαιοκώστα ( με το νέο του λουκ). Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και καλεί όσους γνωρίζουν το οτιδήποτε να  επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) [email protected] της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, προσθέτοντας ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.police1 police2 police3 police4 police5

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.