ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τα αντικαθιστά η Apple

Πρόβλημα στην μπαταρία για παρτίδες iPhone 5S

Έπειτα από αρκετά παράπονα που δέχθηκε από κατόχους iPhone 5S σε διάφορα μέρη, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η μπαταρία του εξαντλείται γρήγορα μετά από κάθε φόρτιση, η αμερικανική εταιρεία Apple ανακοίνωσε ότι προχωρά σε αντικατάσταση ορισμένων μοντέλων του εν λόγω smartphone.

Πρόβλημα στην μπαταρία για παρτίδες iPhone 5S

Οι πωλήσεις των νέων έξυπνων συσκευών iPhone 5S άρχισαν στις 20 Σεπτεμβρίου. Τα νέα τηλέφωνα έχουν αυτάρκεια 250 ωρών λειτουργίας και 10 ωρών ομιλίας.

«Πρόσφατα ανακαλύψαμε ένα κατασκευαστικό λάθος, το οποίο επηρεάζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στις συσκευές» παραδέχθηκε η εκπρόσωπος της Apple, Τερέζα Μπρούερ. «Από τότε, επικοινωνούμε με τις πελάτες που εκφράζουν σχετικά παράπονα και τους προσφέρουμε αντικατάσταση», πρόσθεσε η ίδια.

Συνολικά, σύμφωνα με τη σχετική έκθεση της Apple, υπολογίζεται ότι το «κατασκευαστικό λάθος» αφορά μερικές εκατοντάδες συσκευές, χωρίς αυτό όμως να έχει επαληθευτεί 100%.

Νωρίτερα τον Οκτώβριο, η νοτιοκορεατική Samsung ανακοίνωσε και αυτή πρόγραμμα απόσυρσης κινητών τηλεφώνων Galaxy S4, μετά από προβλήματα φόρτισης της μπαταρίας που αντιμετώπισαν χρήστες των τηλεφώνων.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. basilis 14:13 01/11/2013

    Πάλι καλά που δεν πήρα κανα i-phone 5s να τα κλαίω τα λεφτά μου με τόσα προβλήματα που έβγαλε με μπαταρία και λογισμικό

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.